Coca-Colan esports-teemainen mainosvideo sai pelaajilta täystyrmäyksen

24.10.2021 21:04 | Muropaketin toimitus

Coca-Cola yritti ilmeisesti tehdä vaikutuksen pelaajakansaan esports-teemaisella mainosvideolla. Ikävä kyllä mainos ei ollut kovin onnistunut.

”One Coke Away From Each Other – Real Magic”-nimisellä videolla hyvin nuorilta vaikuttavat pelaajat pelaavat jonkinlaista örkkien ja ihmisten välistä sotapeliä. Kesken turnauksen örkkiä ohjaava pelaaja nappaa käteensä kokiksen ja päättää, että sodan sijaan ihmiset ja örkit voisivatkin elää sopuisasti yhdessä. Sota päättyy siihen, ja kaikki katsojat itkevät ilosta.

Olisi kiinnostavaa nähdä, kuinka vaikkapa Counter-Strike: Global Offensive- tai Dota 2 -turnauksen katsojat reagoisivat, jos pelaavat joukkueet päättäisivät yhtäkkiä lopettaa toistensa tappamisen ja elää sopuisasti yhdessä maailman tappiin saakka. Reaktio ei välttämättä olisi aivan yhtä positiivinen, ja turnauksen voittorahatkin jäisivät todennäköisesti jakamatta.

Pelaajayhteisö ei arvatenkaan ottanut Coca-Colan mainosta vastaan kovin positiivisesti. Kirjoitushetkellä videolla on yli 61 000 alaääntä ja vain noin 4500 tykkäystä.