UUSIMMAT

Codemastersilta ilmainen F1-peli

26.08.2011 09:30 | Jouni Mäki-Panula

Codemasters tekee selaimella ilmaiseksi pelattavaa Formula 1 -ajopeliä, joka nauttii ensi kuussa ilmestyvän F1 2011:n tavoin FIA:n virallista lisenssiä.

F1 Online: The Game -nimisessä tuotannossa on virallisen lisenssin myötä mukana tämän kauden alkuperäiset kuljettajat, tallit ja radat. Ylhäältäpäin kuvatun pelin tarjoamassa online-moninpelissä pääsee kisailemaan useissa pelitiloissa, joihin lukeutuvat muun muassa koko kauden kattava mestaruussarja ja yksittäiset osakilpailut harjoitteluineen ja aika-ajoineen.

Alkuperäisautoihin ei ole tarvetta tyytyä, sillä F1 Onlinessa pääsee luomaan omiakin talleja ulkoasua myöten. Pelaaja voi vaikuttaa tiiminsä kaupalliseen toimintaan, kehitystyöhön ja jopa varikkohenkilökunnan toimintaan. Luonnollisesti mukana on laajamittainen tuki pistetilastoille ja sosiaalisille verkostoille.

F1 Online saa ratadatansa F1 2011:ltä, jota varten ne on mallinnettu vastaamaan yksityiskohtaisesti aitoja esikuviaan.

F1 Online: The Game on tulossa PC:lle ja Macille alkuvuodesta 2012, mutta rekisteröityä voi jo nyt pelin sivuilla.

Lisätietoja: F1 Online: The Game.

Lisää aiheesta

Formula 2011 -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Formula 2010 oli viime vuoden yllättäjä. Peliteollisuus ei todennäköisesti itsekään uskonut, että konsolimarkkinoilla olisi ollut tilausta vakavilla ajosimulaattoreille. Vielä vähemmän formuloiden kaltaisia superautoja simuloivalle pelille, joka oli vaikeusasteeltaan täysin anteeksiantamaton.

Arvio oli kuitenkin väärä. Petroolipäät innostuivat, ja peli myi yli kaikkien odotusten. Tästä rohkaistuneena Codemasters tuo markkinoille formuloinnin päivitetyn version. Ennakon perusteella kyseessä on pohjimmiltaan sama simulaatio kuin viime vuonna, mutta päivitettynä tämän vuoden säännöille.

Lue myös

Ms. Splosion Man (Xbox 360)

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad -ennakko (PC)

Rise of Nightmares – räiskintäkauhua Kinectillä

SEUL:n kansainvälinen karsintaturnaus sunnuntaina – voittaja edustaa Suomea Etelä-Koreassa