Uusimmat

Crackdown 3 ilmestyy ensi jouluksi ja tukee Project Scorpio -konsolia

05.12.2016 09:38 Muropaketin toimitus

crackdown-crackdown3-001

Microsoftin yksinoikeuspeli Crackdown saa kolmannen osansa viimeistään ensi jouluksi. Crackdown 3 tulee tukemaan myös 4K-resoluutiota Microsoftin tulevalla huippukonsolilla.

Microsoft Studiosin odotettu avoimen maailman toimintapeli Crackdown 3 tulee ilmestymään ennen ensi vuoden loppua, kertoo GameSpot. Studion taiteellinen johtaja Dave Johnson paljasti tuoreessa Extra Lifen stream-lähetyksessä, että peli julkaistaan joulusesongiksi 2017 ”tai aiemmin”.

Johnson vahvisti myös, että peli tulee heti kättelyssä tukemaan 4K-resoluutioita Microsoftin tulevalla Project Scorpiolla. Project Scorpion odotetaan senkin ilmestyvän ensi vuoden joulumarkkinoille.

Crackdown 3:n odotettiin alunperin ilmestyvän vuoden 2016 puolella, mutta peli lykättiin ensi vuodelle. Xboxin markkinointipäällikkö Aaron Greenberg kertoi GameSpotin mukaan syyksi lykkäykselle sen, että tämän vuoden joulumarkkinoilla on jo niin paljon hyviä pelejä Microsoftin alustoille, ettei niitä tarvita lisää. Myöhemmin Microsoft Studiosin johtaja Shannon Loftis kuitenkin paljasti, että myös pelin kehityksessä riittää vielä tekemistä.

Alkuperäinen Crackdown ilmestyi Xbox 360:lle vuonna 2007 ja jatko-osa Crackdown 2 näki päivänvalon vuonna 2010. Aiemmin vain konsolille julkaistu Crackdown saapuu kolmannen osan myötä myös PC:lle.

Crackdown 3
Kaikki jutut aiheesta