David Bowie sävelsi musiikit uniikkiin seikkailupeliin, lataa se ilmaiseksi

18.01.2016 15:00 | Jukka O. Kauppinen

Nykyisellään ennen kaikkea Heavy Rainin ja Beyond: Two Soulsin kaltaisista huikeista tarinankerronnallisista PlayStation-seikkailuistaan tunnettu ranskalainen Quantic Dream -pelitalo aloitti peliuransa tavanomaista startup-yritystä värikkäämmin. Firman ensimmäinen peli vuodelta 1999 näet tehtiin yhteistyössä David Bowien kanssa.

Äskettäin edesmennyt David Bowie osallistui Omikron: The Nomad Soul -seikkailun kehittämiseen muun muassa osallistumalla käsikirjoituksen viilaukseen että pelisuunnitteluun, minkä lisäksi hän sävelsi peliin useita kappaleita ja taustamusiikkeja.

Eikä tämäkään riittänyt: Bowie teki pelissä jopa kaksi cameo-roolisuoritusta, joista toisessa hän oli kuvitteellisen bändin laulaja.

Diippii!

Myöhemmin Bowie sovitti useita peliin säveltämiään kappaleita uusiksi ja julkaisi ne Hours… -albumillaan. Esimerkiksi pelin introbiisi New Angels of Promise päätyi Hours-levylle hienosäädön ja pienoisen sanoitusten muokkaamisen jälkeen.

Omikron-seikkailun voi ladata tällä haavaa ilmaiseksi, kiitos Square Enixille, ihan vain suuntaamalla firman nettikauppaan.

Lisätietoja: Lataa Omikron: The Nomal Soul ilmaiseksi

nomadssoul_davidbowie_quanticdream_uut201601_1

Lisää aiheesta

Bowien Space Oddity kääntyi surullliseksi sarjakuvaksi

Entä jos Harry Potter –näyttelijät olisivatkin rokkitähtiä?

Marvel yritti saada David Bowien mukaan Guardians of the Galaxyn jatko-osaan

Onko avaruudessa kuvattu David Bowie -cover maailman kallein musiikkivideo?