Uusimmat

Dead Space 3:n tähtenä yhden sijasta kaksi Isaaccia?

04.10.2011 12:00 Tero Lehtiniemi

Vaikka mainion Dead Space -sarjan kolmatta osaa ei vielä oikeasti olekaan julkistettu, on siitä silti tihkunut jo jännittävää tietoa. Yksi sarjan toisen osan kantavista elementeistä oli pääsankarin lievästi sanottuna hajoileva mielenterveys, ja tätä teemaa silmällä pitäen kolmososa tulee pistämään vielä astetta kovemman vaihteen päälle.

Siliconera-sivuston saamien tietojen mukaan Isaacin persoona on nimittäin jakautunut, ja Isaacin mielessä vainoava ”varjo-Isaac” painostaa, neuvoo ja muutenkin sekoittaa tämän mieltä. Se, tuleeko tämä elementti olemaan muutakin kuin olan yli kuuluvaa skitsofreenistä höpinää esimerkiksi konkreettisten mielenterveysongelmien kanssa painimisen muodossa, jäänee kuitenkin nähtäväksi.

Varjo- ja oikean Isaacin välillä tulee olemaan ihan oikeaa kustelua, ja tämä näkyy ruudulla itsenäisenä hahmona. Vaikka jakautuneen persoonan suurempi rooli onkin vielä hämärän peitossa, niin Dead Space -sarja ei ainakaan vielä tähän mennessä ole pettänyt. Niinpä odotukset ovat luonnollisesti korkealla.

Ja tätä kaikkeahan siis kannattanee ainakin vielä käsitellä huhuna, koska peliä ei virallisesti ole edes julkistettu. Siliconeran uutinen perustuu EA:n sisällä olevan myyrän lähettämiin tietoihin, mutta koska lähde aiemmin ollut oikeassa esimerkiksi tulevan Syndicaten suhteen, voinee sitä pitää suhteellisen luotettavana.

Lähde: Siliconera

Lue myös

Mass Effect 3:n moninpelistä todisteita?

PlayStation Vita 3G:ssä rajoituksia

Crimson Alliance (Xbox 360)

Starfox 64 3D (3DS)

Muropaketin uusimmat