Uusimmat

E3: Astu avaruusaluksen komentosillalle – Star Trek Bridge Crew haastaa Artemisin

Star Trek Bridge Crew

14.06.2016 20:40 Jukka O. Kauppinen

Kaikkihan meistä haluaisivat olla suuria sankareita. Avaruuden tutkijoita. Viisaita ja taitavia avaruusaluksen komentajia. Pian se onnistuu!

Ubisoftin Star Trek Bridge Crew näet tuo Enterprise-luokan avaruusalukset pelaajien ulottuville jo loppuvuoden mittaan. Sekä PC:n että PS4:n virtuaalitodellisuushärpäkkeille työstettävä avaruusaluksen komentosimulaatio istuttaa halukkaat U.S.S. Aegin -aluksen komentajaksi, ja edessä on kova homma. Vulkaaneille pitäisi löytää uusi kotiplaneetta ja samalla pitäisi vielä koettaa pitää klingonit kurissa.

Red Storm Entertainmentin työstämä avaruusalussimulaatio vie pelaajat komentosillan virtuaalitodelliseen ytimeen. Alusta ohjataan niin käsien eleillä kuin ohjaimilla ja äänikomennoilla. Hienoimmillaan neljä pelaajaa voi istahtaa saman aluksen komentosillalle ja suorittaa tehtäviä yhdessä, mutta yksin seikkaileminenkin onnistuu.

 

Star Trek Bridge Crew

Star Trek Bridge Crew

Aiheeseen sopivasti simulaatiota on testattu ihan Star Trek -sarjan näyttelijöilläkin, jotka kehuivat peliä vuolaasti.

”Tässä pelissä sinun ei tarvitse kuvitella. Olet siellä, olet komentosillalla, muiden kanssa. Se tuntuu oikealta”, eräskin trekisti kehui ja muisteli, että eihän Trekin kuvauksissa komentosillan laitteita oltu kytketty mihinkään. Vaan nämäpä reagoivat komentoihin!

Trekkipeli astuu kiintoisalla tavalla samalle tontille reilusti indiemmän Artemis-simulaation kanssa, mutta Ubin osaamisen huomioiden lopputulos on todennäköisesti reippaasti viilatumpi ja käyttäjäystävällisempi. Ja tietenkin virtuaalitodellisempi. Hienolta näyttää!

PC-versio avaruusseikkailusta julkaistaan syksyllä ja PlayStation VR -versio loppuvuodesta.

Lisätietoja: https://www.ubisoft.com/fi-FI/game/star-trek-bridge-crew/

Lue myös: Kaikki E3-uutiset

 

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat