UUSIMMAT

E3dome: Tässä se on, Nintendo 3DS!

15.06.2010 20:00 | Miikka Lehtonen

Nintendo päätti äskettäin E3-lehdistötilaisuutensa ryminällä ja lopetti samalla kuukausia jatkuneen spekulaation julkistamalla 3D-käsikannettavansa, Nintendo 3DS:n. Hypeä, ominaisuuksia ja vihdoin myös kuvia. Jumangegga, klikkaa jo!

Satoru Iwata esitteli kattavasti Nintendon uutta 3DS-käsikannettavaa. Kaksi näyttöä, uudet ohjaimet, laajakuvanäyttö, säädettävä 3D-efektin voimakkuus… niin, ja uusitut sisukset. ”Siitä on jo kuusi vuotta kun julkaisimme Nintendo DS:n. Mielestämme oli jo aika parantaa laitteen sisuksia”, Iwata mainosti. Samaa mieltä!

3DS:n etupaneelista löytyy perinteisen ristiohjaimen ristiohjaimen ohella niin sanottu slide-ohjain, jolla analogiohjaus onnistuu PSP:n tyyliin. Laitteessa on myös gyroskooppi ja liikkeen tunnistin, joilla kontrollit sujuvat miten tarvitaan. Alempi ruutu on kosketusnäyttö, 3D-efektit tarjoava ylempi näyttö taas perinteinen. Iwatan mukaan ylempää näyttöä ei käpistellä, koska sormenjäljet ja sörkkiminen eivät oikein sopineet 3D:hen.

Niin… ja Iwata kertoi myös, että 3DS:llä pystyy katsomaan 3D-elokuvia. Aikamoista settiä! Ai niin, ja mitä olisi konsoli ilman pelejä? Satoru Iwata kertoi tilaisuuden lopuksi, että yksi 3DS:n julkaisupeleistä on uusi Kid Icarus, jota katselemalla voi myös nähdä, että onhan se 3DS aika paljon voimakkaampi kuin perus-DS.

Iwata hehkutti myös, että 3DS tulee saamaan laajalti softatukea heti alusta saakka. Uusi Kingdom Hearts, uusi Final Fantasy, uusi Professor Layton, uusi Saints Row… niin, ja Metal Gear Solid. Jotta näin.

Kaikki eDomen E3dome-uutiset löydät täältä: E3 2010 -uutiset.

Lue myös

E3dome: Xbox 360 Slimistä myös halpismalli korvaamaan Arcaden

E3dome: Star Wars: The Old Republicin traileri räjäyttää fanipoikain päät

E3dome: Sonic The Hedgehog kuvassa jos toisessakin

Keskustelu

Starfox 64 3DS
Pikmin 3DS
SUPER ROBOT WARS 3DS
Metal Gear Solid 3DS, kuulemma SNAKE EATER
Ja kaikkea muuta holy fucking shit, nintendo you owe me new pants

Ostoon menee… vaikutti aivan käsittämättömän hyvältä vekottimelta.
Harmi ettei maininnut koska julkastaan ja mikä hintaluokka. :(

Aika upea oli tuo esitys kun tuossa feedinä seurasin… Todella lupaavalta näyttää kyseinen laite :P

Laaja kuva siis 16:9?? No kertoiko Ikuwatu resoista mitään??

vai että oikein 3d elokuviakin, tuohan voi olla ihan kiva vekotin.

Muropaketin uusimmat