Uusimmat

Elden Ringin boss-taisteluihin tehtiin huomaamaton muutos

01.06.2022 13:13 Muropaketin toimitus

Elden Ringin kahden vihollisten boss-taistelut ovat muuttuneet hiukan helpommiksi, vaikka kaikki eivät sitä varmasti ole huomanneet.

Hittipeli Elden Ringiin on tehty pieniä viilauksia pitkin kevättä, mutta niistä on yleensä tiedotettu suoraan. Nyt PC Gamer kertoo päivityksestä, josta ei todellakaan pidetty meteliä, mutta se on onnistuttu osoittamaan todeksi.

Elden Ring sisältää boss-taisteluita, joissa on kaksi vastustajaa, kuten Crystalianit tai Mad Pumpkin Headit. Pelin 1.04-päivityksen myötä nämä kaksoisbossit on ollut helpompi peitota, sillä niiden toimintaa viilattiin ovelasti.

Toisin kuin pelin ilmestyessä, nyt mainitut boss-viholliset käyvät harvemmin pelaajan kimppuun samalla hetkellä. From Softwaren kehittäjät käytännössä laskivat toisen vihollisen aggressiota silloin, kun toinen on hyökkäämässä.

Kaikki helpotukset Dark Souls -kehittäjien peleihin herättävät aina mekkalaa, mutta tätä tuskin vastustaa juuri kukaan pelaajista. Tuplavihollisten vuorottelu kuulostaa lähinnä reilulta ja tekee taistelusta selkeämpää.