UUSIMMAT

Epic trollaa urakalla Call of Duty -faneja

03.02.2011 11:30 | Miikka Lehtonen

Kuten nokkelimmat ovat ehkä vuosien varrella huomanneet, Call of Duty ja sen henkiset perilliset ovat … sanoisimmeko kaavamaisia pelejä. Paatosta, suuria kuvioita ja varastettuja ydinpommeja riittää joka nurkan takana. Toista maata olevan Bulletstormin julkaisuun valmistautuva Epic on myös huomannut tämän ja sekös heitä naurattaa. Ja meitä myös!

Epic heitti muutamaa päivää sitten trollauskoneeseensa isompaa vaihdetta silmään julkaisemalla Duty Calls -pelin, jossa morkataan Call of Dutyjen ja muiden ”realististen” terot vs. anterot -pelien meininkiä ja kliseitä. Ilmaiseksi ladattavan pelin pelailu onnistuu PC:llä, mutta jos moista ei löydy, katso toki video.

 

Ja trollailun syynähän on todellakin se, että Epic julkaisee jo kohtapuoliin Bulletstormin, joka on todellakin hieman eri maata. Painkiller-peleistään tutun People Can Fly -studion uusi peli keskittyy mahdollisimman näyttäviin tappoihin, hirveään tempoon ja aivan älyttömään meininkiin. Demoa on tarjolla konsoleille ja kannattaa tsekata, sillä peli vaikuttaa hauskalta.

Vaan mitä olette mieltä komediapläjäyksestä? Osuiko vai menikö ohi?

Linkki: Duty Calls

Lisää aiheesta

Kill with skill eli tartu Bulletstormiin loppukuusta

Bulletstormin lehdistölahjukset: kilo lihaa ja kourallinen hylsyjä

E3dome: Bulletstorm palkitsee tappotaiteilijat