Epic trollaa urakalla Call of Duty -faneja

03.02.2011 11:30 | Miikka Lehtonen

Kuten nokkelimmat ovat ehkä vuosien varrella huomanneet, Call of Duty ja sen henkiset perilliset ovat … sanoisimmeko kaavamaisia pelejä. Paatosta, suuria kuvioita ja varastettuja ydinpommeja riittää joka nurkan takana. Toista maata olevan Bulletstormin julkaisuun valmistautuva Epic on myös huomannut tämän ja sekös heitä naurattaa. Ja meitä myös!

Epic heitti muutamaa päivää sitten trollauskoneeseensa isompaa vaihdetta silmään julkaisemalla Duty Calls -pelin, jossa morkataan Call of Dutyjen ja muiden ”realististen” terot vs. anterot -pelien meininkiä ja kliseitä. Ilmaiseksi ladattavan pelin pelailu onnistuu PC:llä, mutta jos moista ei löydy, katso toki video.

 

Ja trollailun syynähän on todellakin se, että Epic julkaisee jo kohtapuoliin Bulletstormin, joka on todellakin hieman eri maata. Painkiller-peleistään tutun People Can Fly -studion uusi peli keskittyy mahdollisimman näyttäviin tappoihin, hirveään tempoon ja aivan älyttömään meininkiin. Demoa on tarjolla konsoleille ja kannattaa tsekata, sillä peli vaikuttaa hauskalta.

Vaan mitä olette mieltä komediapläjäyksestä? Osuiko vai menikö ohi?

Linkki: Duty Calls

Lisää aiheesta

Kill with skill eli tartu Bulletstormiin loppukuusta

Bulletstormin lehdistölahjukset: kilo lihaa ja kourallinen hylsyjä

E3dome: Bulletstorm palkitsee tappotaiteilijat

Keskustelu

Nääh, ihan tavallinen pelihän tuo oli, vaikka feikki. Onpas ihmeellistä kun osasi joku tehdä jotain minkä lukuisat muut ovat jo tehneet. Toivottavasti ovat osanneet tehdä jotain muutakin kuin uhota. Saa nähdä, odotan Pelit-lehden Bullet´ arvostelua.

itse kyllä diggailen myös ut3.. ei siinä mitään vikaa ole.. :)

@4 niin ja PC:ssä on se etu että sille voi saada kaikki pelit, ohjelmat ja käyttöjärjestelmät ilmaiseksikin

@14 ut3 oli muuten loistava! toiset kun eivät vaadi niin paljoa…

Latasin ja testasin. Kyllähän tuo ihan kiva oli, mutta aikaa säästäksenne ei kannata ladata. Omalla nettiyhteydellä meni tunti ladatessa ja parodia kestää alle 5 minuuttia.
Aika hyvin irvaili CoDeille, mutta oli ärsyttävä silti vaikka oli tuollainen parodia, että vaikka ammuit lippaan tyhjäksi päähän ei tyypit kuollut, mutta laakista jalkoväliin kuoli :P

Ei ne CoD:it itseen kolahda, mutta eipä tuo Bulletstorm mikään hyvä peli ole myöskään.

Jatkuvt hidastukset, laaki ja vainaa osumakohdat, sergerant tekstit, laakista räjähtävät autot, aivovammaisille tarkoitetut puzzlet ja putkiräiskintä vihut+kenttärakenne, kaikki on ”aivan toistamaata” olevassa Bulletstormissa.

@4

Ei se tähtäily vaan sisältö, joka pilasi esim. UT3:n. Jotenkin ei vaan enää riitä usko Epiciin että tästä mitään ”hyvää PC-peliä” tulisi, vaan eiköhän tuostakin tule jotain konsolihuttua.

Mutta voinhan vielä yllättyä, odotukset ei vaan ole kauhean korkealla.

12: Rimpsusta se kiinni oli. Domen käyttämä julkaisujärjestelmä ja YouTuben embed-koodit eivät yleensä tule oikein hyvin juttuun keskenään. Pienellä tuunauksella lähti toimimaan.

Riippuuko tuo embedded-videon fullscreen-nappulan puute videosta, vai embeddausrimpsusta? Olisi hienoa jos se olisi säännönmukaisesti näkyvissä näissä teidän linkittämissä videoissa niin ei tarvisi pomppia youtubeen ja takaisin.

I’m crying tears, mr. sergeant sergeant master sergeant shooter person.

Jaa, en tiennytkään että kyseessä on ihan pelattava peli, aika paljon siis nähty parodian eteen vaivaa. Itse ainakin nauroin videolle.

Itse olen tosin sitä mieltä että CODit ovat nimenomaan niitä ylihektisiä mättöpelejä, jotenkin en ymmärrä tätä parodisointia ylirealistisuudesta jota peli ei ole koskaan edes yrittänyt olla.

2: Kyllähän Bulletstorm PC:lle tulee ja on vieläpä se versio, jonka itse aion ostaa. Hiirellä tähtäily sopii tuohon peliin kuin nyrkki silmään.

Loistava parodia, harmi että epic dumppasi jo PC-pelaajat, niin ei kauheasti iloita ainakaan täällä. :|

Näytä kaikki kommentit

Muropaketin uusimmat