Uusimmat

Fallout 76 -kehittäjä paljasti, miksi peliä ei nähdä Steamissa

19.10.2018 08:03 Muropaketin toimitus

Odotettu Fallout 76 ei ilmesty Steamiin, vaan Bethesdan omille sivuille. Nyt Bethesda Softworksin Pete Hines paljastaa miten tällaiseen ratkaisuun on päädytty.

Fallout 76 ei tule saataville Steamiin, sillä sen kimppuun pääsee ainoastaan Bethesda.net -sivuston kautta. Bethesda Softworksin markkinointijohtaja on paljastanut syyn erikoisen ratkaisun takana.

Hinesin mukaan Bethesda haluaa varmistaa asiakaspalvelun toimivuuden, joka ei välttämättä olisi mahdollista Steamin kautta.

“Peli on aina päällä oleva nettipeli ja tämän takia se on tarjolla ainoastaan omilla sivuillamme. Välitämme asiakaspalvelusta niin paljon, että haluamme sen toimivan moitteetta. Kolmannen osapuolen, kuten Steamin, kautta tilanne ei olisi niin mutkaton, kuin haluamme”, kertoo Hines haastattelussa.

Hän lisäsi, että kaikenlaisten ongelmien ratkaiseminen on yksinkertaisempaa suoralla asiakaspalvelulla.

“Toimiva asiakaspalvelu auttaa yksinkertaistamaan pelaajille tarjoamaamme ongelmanratkaisua. Se on meille aivan uusi kokemus, aivan kuten koko pelikin, joten haluamme varmistaa, että pelaajille on tarjolla paras mahdollinen pelikokemus.”