Far Cry 3 Blood Dragon ja kasarilegenda Michael Biehn

25.04.2013 22:30 | Jukka O. Kauppinen

80-luku oli ihmiskunnan historian kauneinta aikaa, paitsi jos muutama hassu pikkujuttu kuten kylmä sota unohdetaan. Mutta ainakin silloin tehtiin hyvää musaa ja elokuvia. Yksi aikakauden legendaarisimmista valkokangasikoneista on Michael Biehn, joka esiintyi muun muassa elokuvissa The Terminator, Aliens ja The Abyss. Beihn palaa nyt keskuuteemme järisyttävän vekkulissa Far Cry 3 Blood Dragon –kasariräiskinnässä.

Blood Dragonia tarjoillaan meille kahden uuden videon ja uusien kuvien kera, sitä varsinaisen pelin ilmestymistä odotellessa. Ja kantsii odotella, se on jo Domen pelitiimin peluussa ja tuntuu yhtä lystiltä kuin mitä ensikosketuksessakin uskalsin ennakoida.

Michael Biehn

Uusi walkthrough-traileri

Julkistustraileri

Lisätietoja: http://www.ubi.com

Lisää aiheesta

Far Cry 3 Blood Dragon –ensikosketus – lumoavaa kahjoräiskintää

Tervetuloa tulevaisuuteen, vuoteen 2007! Tuolloin kaikki on toisin!

En tiedä mitä Ubisoftin viime kesän firmajuhlissa oli leivottu kakkusten sisään, mutta vahvin ainesosa oli taatusti jotain kanelia tukevampaa. Millään muulla tavoin firman räiskyvää hauskanpitoa latauspelirintamalla ei voi selittää. Sillä eihän Far Cry 3: Blood Dragon ole mitään muuta kuin sekopäistä revittelyä, joka on kuin Byterapers Movie Productionsin projektiryhmän kosteasta vuosipalaverista varastettua. Ehkä onkin. (B)-leffatiimi sentään hylkää hölmöimmät idikset, mutta Ubisoft leipoi kaikki poisheitetyt idikset ja leipoi niistä pelin.