Uusimmat

Final Fantasy 7 Rebirth on edelleen aikataulussa, kehittäjä vakuuttelee

05.06.2023 15:39 Muropaketin toimitus

Final Fantasy 7 Remaken jatko-osan pitäisi ilmestyä ensi talvena, ja julkaisupäivänkin lupaillaan saapuvan piakkoin.

Pari viikkoa sitten järjestettiin suuri PlayStation Showcase -striimi, mutta yksi konsolin odotetuista peleistä loisti silloin poissaolollaan. Final Fantasy 7 Remaken seuraajasta ei nimittäin julkistettu mitään uutta, ja Kotakun mukaan monet pelkäsivät jo, että tämä tarkoittaa pelin lykkääntymistä.

Nyt pelin virallisella Twitter-tilillä on kuitenkin kiirehditty rauhoittelemaan pelaajia. Tuoreessa postauksessa kerrotaan, että Final Fantasy 7 Rebirthin kehitys jatkuu edelleen ongelmitta.

”Kehitys etenee sujuvasti ja suunnitelmien mukaan. Teemme parhaillaan hommia lyödäksemme lukkoon pelin julkaisupäivän”, kertoo tuottaja Yoshinori Kitase alla olevassa twiitissä.

Final Fantasy 7 Rebirth jatkaa klassikkopelin uusintaversiota, joka käynnistyi vuoden 2020 toimintaroolipelissä. Alkuperäisen peliklassikon on luvattu päätyvän lopulta pelitrilogiaksi, jonka kolmannen osan nimeä tai alustavaa ilmestymisaikaa ei ole paljastettu.

Final Fantasy 7 Rebirthin on lupailtu ilmestyvän tulevana talvena PlayStation 5:lle. Koko Final Fantasy -pelisarjan seuraava julkaisu on puolestaan Final Fantasy 16, joka ilmestyy 22. kesäkuuta niin ikään PS5:lle.