Uusimmat

Fort Gay ei olekaan liian homppeli asuinpaikkakunta

10.09.2010 16:32 Tero Lehtiniemi

Uutisoimme eilen yhdysvaltalaismiehestä, joka pistettiin jäähylle Xbox Livestä asuinpaikkansa takia. Fort Gay -niminen länsi-Virginialaiskaupunki oli liikaa Microsoftin asiakaspalvelulle, eivätkä tilanteessa auttaneet minkään sortin selittelyt. Paitsi nyt.

Tapaus poiki pienimuotoisen skandaalin, johon astui mukaan myös 800 asukkaan Fort Gayn pormestari David Thompson. Selittelyt eivät meinanneet auttaa tässäkään tapauksessa, vaan sana ”Gay” oli Microsoftin kannan mukaan epäsopiva missä tahansa asiayhteydessä, oli paikkakunta oikea tai ei.

Nyt firma on kuitenkin perääntynyt kannassaan ja pahoittelee tapahtunutta. Xbox Liven turvallisuusosaston johtaja Stephen Tolouse syyttää koko tapahtumasta huonoa tiedonkulkua, mutta myöntää että tapauksen suhteen tehtiin virhe. Josh Moorelle lätkäisty jäähy peruttiin, mutta tarina ei kerro saako mies jatkossa pitää asuinpaikkakuntansa profiilissaan.

Joka tapauksessa näyttää siltä että oikeus on jälleen kerran voittanut. Itse kyllä harkitsisin ehkä kaupungin nimen vaihtamista.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Fort Gay oli liian homppeli kotikunta Xbox-pelaajalle

Lue myös

Outland on Ikaruga ilman avaruusaluksia

Jenkkiyliopisto tarjoaa zombietutkimus-kursseja

Penumbran tekijöiden uusi kauhupeli Amnesia julkaistiin

 

Muropaketin uusimmat