UUSIMMAT

GTA V pilailee skientologien kustannuksella

03.08.2012 11:00 | Juho Anttila

Tom Cruise

Juuri eilen harmiteltiin sitä, ettei odotetusta GTA V:stä ole saatavilla juuri minkäänlaista tietoa. Nyt markkinointikoneisto näyttää kuitenkin vähitellen hurahtavan käyntiin, tosin tässä vaiheessa vasta viraalisessa muodossa. Samalla pilaillaan varsin näkyvästi skientologien kustannuksella.

Pelisarjaa pidempään seuranneille Epsilon Program lienee tuttu nimi. Kyseessä on GTA-maailman sisällä toimiva kultti, joka hörhöydessään vertautuu skientologien ajoittain hieman korkealentoisiin opetuksiin. ”Spermaa ei ole olemassa”, julistaa kultti ja kertoo samalla maapallon olevan vain vajaat pari sataa vuotta vanha.

Epsilon Programin verkkosivut ja Twitter-tili ovat nyt aktivoituneet. Tämä antaa viitteitä siitä, että GTA: San Andreaksessa esiintynyt mutta GTA IV:ssä vain vihjausten tasolle jäänyt kultti tulee tekemään ainakin jonkinlaisen paluun odotetussa Grand Theft Auto V:ssä.

Skientologiahan sai alkunsa Los Angelesista. Grand Theft Auto V tulee sijoittumaan saman kaupungin fiktiiviseen versioon. Tämäkin toimii vihjeenä sen puolesta, että Epsilon Program nähtäisiin myös tulevassa pelissä.

Valitettavasti itse pelistä ei tänään ole saatavilla sen enempää tietoa kuin eilenkään. Epsilon Programin aktivoituminenkin herättää lähinnä lisäkysymyksiä, niistä päällimmäisenä se, mitä Tom Cruise mahtaa tästä kaikesta ajatella?

Lähde: Eurogamerin uutinen aiheesta

Lisää aiheesta

GTA V edistynyt merkittävästi

Rockstar North ei tee GTA V:tä yksin

Take-Twon ennuste paljasti: GTA V ensi vuonna

Lue myös

Amazing Alex (Android, iOS)

Blaze Sega Mega Drive Ultimate Handheld – 18 klassikkoa tv-pelinä

Sony peittelee Vitan myyntilukuja

Gearbox on innoissaan Aliens: Colonial Marinesista