Harmonixin Amplitude-uudelleenlämmittely myöhästyy

18.01.2015 18:00 | Juho Anttila

Muovisoitinten aikakausi tuli ja meni, mutta pelistudiot jatkavat porskuttamistaan eteenpäin. Rock Band -peleistä tuttu Harmonix väsää parhaillaan uusintaversiota klassisesta rytmipeli Amplitudesta. Pelin piti ilmestyä jo maaliskuussa, mutta kuten niin usein pelialalla käy, aikataulu on nyt muuttunut.

Uusimman ilmoituksen mukaan Kickstarter-keräyksellä rahoitettu peli ilmestyy joskus kesällä. Tarkkaa päivämäärää tai julkaisukuukautta ei tässä vaiheessa anneta, vaan kyse on ainoastaan tavoitteesta. Harmonixin mukaan viivästys johtuu osittain siitä, että Amplitude on tiimin ensimmäinen PlayStation 4 -julkaisu.

Amplituden Kickstarter-kampanja ei ollut helpoin mahdollinen. Keräystavoitteen saavuttaminen vaati lopulta muun muassa Markus ”Notch” Perssonin ja Insomniacia vetävän Ted Pricen vetoomuksia. 775 000 dollarin keräystavoite täyttyi kuitenkin lopulta. Harmonixin mukaan onnistunut keräys antaa firmalle mahdollisuuden toteuttaa juuri se peli, jonka sekä pelaajat että tiimi itse haluavat nähdä. Toivotaan, että viivästys ei ole oire mistään vakavammasta, vaan ainoastaan halusta viimeistellä peli kunnolla.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Rock Bandin luojat palaavat juurilleen, tietenkin Kickstarterin avulla

Amplitude (PS2)