UUSIMMAT

HAWX 2 sai näytönohjainvalmistajat tukkanuottasille

28.10.2010 13:30 | Jukka O. Kauppinen

NVIDIA ja AMD ovat kinanneet viimeisen viikon ajan Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 -pelin PC-versiosta ja siihen pohjautuvista testiohjelmista. NVIDIAn julkaiseman testiohjelman näet väitetään näyttävän tietoisesti huonommalta AMD:n näytönohjaimilla.

AMD:n mielestä testiohjelman antamat tulokset eivät kuitenkaan todellisuutta pelisuorituskykyä testissä käytettävän massiivisen tesselaation takia.

AMD kertoi esitelleensä Ubisoftille ratkaisuja H.A.W.X. 2 -pelissä käytettävän tesselaation suorituskyvyn parantamiseksi, joka hyödyttäisi kaikkia DirectX 11 -grafiikkapiirejä, mutta pelikehittäjä ei suostunut lisäämään niitä ennen virallista peliä julkaistuun testiohjelmaan.

Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 ilmestyy näillä näkymin PC:lle luultavasti 12.11.2010.

Lue lisää aiheesta Muropaketista:

Lisää aiheesta eDomessa

Lue myös

Artikkeli: PlayStation Move -pelien toinen aalto

Arvostelu: Last Window: The Secret of Cape West (DS)

Kaikkien aikojen suosituimman PC-pelin tarina

eDome ja Kaista yhdistyvät – tervetuloa Dome.fi -viihdesaitille

Keskustelu

Koska uudet peliuutiset päivittyvät myös Muropaketin vasempaan palkkiin? Tämä näkyy edelleen ensimmäisenä Dome.fi:n alla.

Offtopicia lisää, muistaakseni aikaisemmin aamulla ei sivuston taustakuva liikkunut scrollatessa, nyt kulkee. Tuo voi jo aika paljon vaikuttaa.

@6 Ei ainakaan linuxin firefoxissa(3.6.12)

Jutun jujuhan tuossa uutisen jutussa on ymmärtääkseni se että nv tietää amd:n tessalaatio piirin rajoitukset ja tahallaan on halunnut ubisoftan käyttävän sellaista tessalaatiota, joka on hyvin vaikeaa kyseiselle piirille. Kepuli firmoja siis molemmat. Kannattaa nimittäin muistaa että ainakin steamissä hawx2 ”comming soon” versiossa lukee että vaatii jatkuvan internet yhteyden ubisoftan palvelimiin…

Jeps, aika pahasti tökkii rullailu ff3.6:ssa. 4.0:n betaversio rautakiihdytyksellä selaa kylläkin pehmeästi.

Ei perkele! Täällähän arvostellaan vielä keskeneräistä työtä. Kait nyt jokainen joka jotain css:stä jotain tajuaa että nämä sivut eivät vielä ole se lopullinen tyyli. On nimittäin tyylikirjastot ihan hukassa täällä…

@2,3

On se jännä, mulla on nimittäin alla vanha läbbäri eikä yhtään töki.

uusi dome on pelkkää paskaa, tökkii saatanasti vaikka alla on yksi uusimmista ja tehokkaimmista koneista mitä tällä hetkellä löytyy

eipä taida domen tekijät osata css:ää tai html:ää kunnolla

Mitä lie sivustolle tapahtunut kun hidastelee niin maan pirusti? FF 3.6 ja uudehko pöytäkone alla. Ei näin… Sulavalle vieritykselle sai heittää hyvästit uuden leiskan myötä.

Muropaketin uusimmat