Herkkua tarjolla pelaamisen ylivoimaisille mestareille: Fallout 4:n ilmaisviikonloppu pc:lle

30.01.2018 19:21 | Muropaketin toimitus

Bethesda lupaa jälleen ilmaista viihdettä Fallout 4:n parissa. Tällä kertaa joutomaille pääsevät (täysin ilman yhtään pullonkorkkia) kaikki halukkaat pc-pelaajat.

Bethesda päästi äskettäin Xbox Onen omistajat sekoilemaan totaalisen ydinsodan runtelemalle joutomaalle ilmaisviikonlopun ajan. Tällä kertaa vuorossa ovat pc-pelaajat, sillä ensi viikonloppuna pelaamisen suurimmat sankarit pääsevät niin halutessaan kokeilemaan Fallout 4:ää ilman ensimmäistäkään pullonkorkkia.

Kuten tapana on, ilmaisviikonlopun ajan peli on alennusmyynnissä, ja jos pelin sattuu ostamaan, viikonlopun aikana saavutettu edistys siirtyy hankittuun peliin automaattisesti.

Fallout 4 on ensi viikonlopun verran 33:n prosentin alennuksessa, pelin Season Pass eli kaikki DLC-lisäosat sisältävä paketti on tarjolla puoleen hintaan ja pelin Game of the Year -versio on 40:n prosentin alennuksessa.

Tarjouksessa on myös kaikkea mahdollista itse pelissä myynnissä olevaa joutomaan roskaa.

Bethesda ei ole ilmoittanut mistä ilmaisviikonloppuun pääsee käsiksi, mutta aiemmin sen ilmaiset pc-viikonloput ovat tapahtuneet Steamin kautta.