Uusimmat

Hillittömän hyvä Psycho Pass -anime saa peliversion lännessäkin!

23.02.2016 16:00 Miikka Lehtonen

En katso usein animea, joten kun katson, katson sitten sitä parempaa tarjontaa. Tähän kategoriaan kuuluu ehdottomasti myös Psycho Pass, joka on syystäkin viime vuosien puhutuimpia ja pidetyimpiä sarjoja. Se kertoo synkästä tulevaisuudesta, missä hallitus valvoo ihmisiä kaikkialla ja pyrkii ennustamaan, miten todennäköisesti ihmiset voisivat syyllistyä rikoksiin. Kun jonkun todennäköisyys nousee sallitun toleranssin yli, paikalle lähetetään aseistetut viranomaiset poistamaan ongelmaa.

Idea kuulostaa hieman samalta kuin Tom Cruisen Minority Report -elokuvassa, mutta yhtäläisyydet ovat aika vähäisiä. Itse menisin niin pitkälle, että jos vain toinen pitäisi valita, se olisi Psycho Pass. Helpostikin. Kannattaa siis katsoa ja kohta myös pelata, sillä NIS America on vahvistanut, että Psycho Pass: Mandatory Happiness -seikkailu saa yllättäen julkaisun myös länsimaissa.

PlayStation 4:lle, PlayStation Vitalle ja PC:lle julkaistava visual novel nähdään länsimaissa syksyllä 2016. Sitä odotellessa ehtii hienosti katsomaan sarjankin. Vink vink!

Lähde: Gematsu

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat