Uusimmat

Houston, meillä on huhu – Cyberpunk 2077 päästää pelaajat Kuun kamaralle

25.04.2018 19:22 Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077 -huhuja piisaa. Tuorein näistä osaa kertoa, että synkkään lähitulevaisuuteen sijoittuva odotettu peli päästää pelaajat Kuuhun.

Cyberpunk 2077 on ollut vuosia kehitystyön alaisena. Siitä huolimatta pelistä ei tiedetä juurikaan muuta, kuin että kyseessä on kunnianhimoinen avoimen pelimaailman roolipeli CD Projekt Rediltä.

Nyt uusi huhu kertoo, että peli päästää kyberpunkkarit Kuuhun saakka.

GamePressure-julkaisu on saanut kuulla aina niin luotettavalta nimettömältä lähteeltä, että eräs pelin osanen vie pelaajat planeetan kiertorataa pidemmälle. Lähteen mukaan pelistudion Krakovan-jaosto puuhastelee pelin tämän osan parissa.

Totta vai tarua? Aika näyttää. Sama julkaisu uutisoi aiemmin, että Cyberpunk 2077 on ensimmäisestä persoonasta kuvattu peli. Kaikki huhut kannattaa ottaa juuri sellaisina mitä ne ovat, kunnes CD Projekt Red julkistaa pelistä tietoja.

Tämä voi tapahtua jo ensi kesäkuussa, kun E3-messut käynnistyvät. CD Projekt Red tulee olemaan messuilla joten voisi olettaa, että studio esittelee siellä sen kaikkien aikojen suurinta projektiaan.

Tai sitten ei.