Uusimmat

Höyrykylpyä: Sid Meierin pelejä ja Dark Messiah of Might & Magic Steamissä

26.10.2006 12:35 Miikka Lehtonen

SteamValvella menee lujaa. Half-Life-pelit ovat lähes universaalisesti rakastettuja ja ikään kuin se ei riittäisi, firman digitaalinen jakeluverkko Steam jatkaa vahvaa menoaan oman alansa huipulla.

Jo aiemmin mukavan laaja pelivalikoima sai kovaa lisäsisältöä Sid Meierin klassikkopeleistä, kun 2K Games lisäsi miehen legendaarisia pelejä Steam-levitykseen. Samaan syssyyn myös innokkaasti odotettu Dark Messiah of Might & Magic sai ensi-iltansa palvelun kautta.

Yarr! Pirates!

Sid Meierin mestariteosten joukkoon lukeutuvat Civilization III ja IV, sekä hauska merirosvoseikkailu Sid Meier’s Pirates! ovat Take Twon Steam-pelivalikoiman selkeät helmet. Civilization III on niin kutsuttu complete-painos, joka sisältää itse pelin lisäksi pinon lisäosia. Myös sotapeli Shattered Union kuuluu valikoimiin. Steam sai jo aiemmin tuntuvaa tukea taakseen, kun Activision vapautti Call of Duty -pelisarjan levitykseen Steamin kautta.

Ainoa kupru matkassa voi olla pelien hinta. Onko moni halukas maksamaan reilut 40 euroa vanhemmista peleistä, joiden mukana ei toimiteta paperisia ohjekirjoja tai laatikoita?

Mikäli hieman vanhemmat pelit eivät kiinnosta, tarjolla olisi myös uusinta uutta. Innolla odotettu fantasiamätkintäpeli Dark Messiah of Might & Magic on nimittäin tänään julkaistu Steamin välityksellä. Amerikkalaistilaajat voivat aktivoida pelinsä välittömästi, muun maailman pelaajat joutuvat odottamaan Steam-hyväksyntää huomiseen saakka. Latauksen voi hoitaa silti jo ennakkoon, jotta peliin pääsee käsiksi heti sen ilmestyessä.

Dark Messiah

Lue Sid Meier’s Pirates! -arvostelu eDomesta

Dark Messiah of Might & Magic eDomen ennakkotarkastelussa

Oletko ostanut pelejä Steamistä?

Katso tilanne vastaamatta