UUSIMMAT

Huhupartio: Battlefield 4:n päivitys rikkoi nettikoodin

20.07.2014 19:00 | Miikka Lehtonen

Battlefield 4

Voi DICEä ja voi Battlefieldiä! Kun sataa niin sataa sitten urakalla, sillä EA:n paljon puhuttu räiskintäpeli sai äskettäin uutta DLC:tä. Kuulemma sisällöltään ihan kivatasoista, jopa. Mutta kuinka ollakaan, samaan syssyyn julkaistu päivitys rikkoi verkkokoodin. Ja se on verkkopelissä aika paska juttu, se.

Jos huhuihin on luottaminen, Battlefield 4:n verkkokoodi hajosi rymisten Dragon’s Teeth -lisäosan ja sen kylkiäisenä julkaistun päivityksen myötä. Latenssia, lagia, seinän läpi tulevia osumia ja muuta outoutta on tarjolla koko rahan edestä. EA ja DICE ovat tunnustaneet, että osa pelaajista voi kokea juuri nyt pienoisia ongelmia, joten suurin debaatti taitaakin koskea sitä, miten suuri tämä osa on. Verkkopuheiden perusteella suuri, virallisen tiedon mukaan pieni. Totuus lienee jossain puolivälissä.

Kyseessä ei suinkaan olisi ensimmäinen kerta, jolloin Battlefield 4:n verkkokoodi hieman takkuaa, sillä tätähän se on ollut alusta saakka. Kaatumisia, ongelmia ja töksähtelyjä. Joskus harvemmin, toisinaan useammin. Itse pelailin aika ongelmitta, mutta en toisaalta pelaillut kovin pitkään, joten ehkä kokemukseni ei ole yleistettävissä. Nyt näyttää siltä, että ongelmat ovat palanneet suurella ryminällä.

Ratkaisuksi on tarjottu high frequency -tilan käynnistämistä pelissä, mutta tiettävästi se ei aivan toimi, jos serverit eivät tue sitä. Ja läheskään kaikki eivät tue. Heikompi arpa, siis. Korjausta odotellessa. Siihen saakka kertokaa toki kokemuksianne siitä, miten yleisiä ongelmat ovat tätä nykyä.

Lähde: GamingCentral

Keskustelu

Kyllähän tuo EA/DICE melko ovelaa narua vetää. Brändäävät samaa ideaa uusiksi ja uusiksi eri versionumeroiden alle ja joka kerta hattu kourassa kiertävät pelaajat läpi hakemassa täyshintaisen pelin hintaa ja DLC:t päälle.

Ajatella, jotkut maksaneet ~100e tästäkin BF3… anteeksi BF4 pelistä. ehehehe!

BF-pelaajat, uusi COD-sukupolvi.

Ja ps. @6 jopa minä tunnistan tuon rip setin trolliksi.

@8
Ongelma oikeasti koskee Windows versiota. Katso vaikkapa tuo alkuperäinen uutislähde artikkelista.

Itsellä on kyseinen peli Windowsille, joten kyse on oikeasti siitä versiosta.

Ja taitaa koko ongelma vain koskea konsoleita, eli PC:llä ei mitään ongelmaa.

Heko! Heko! Battlefield Bad Comppany 2:n on jo ihan pelattava joten vähän täytyy odotella vielä. 3:sen latasin kun sai ilmaiseksi Originin kautta mutta ihan hirveää kuraahan se oli ja täynnä aivottomia jonneja perseilemässä jotn kokeilun asteelle on lähinnä jäänytkin. Dice:llä on nyt niin pahasti tämän 4:sen kanssa pallo hukassa jotenen taida siihen paskaan koskea vielä pitkään aikaan…

Siinä on semmone jännä ilmiö, ei ne valita/kirjottele foorumeilla joilla toimii. Bugin ”uhrit” ne siellä foorumeilla valittelee.. -> Vääristyneet luvut käyttäjien nähden.
Sama ongelma merkkihuoltamossa autojen kanssa..

No ainakaan vielä en ole mitään kummallista tuossa huomannut.

tuttua toimintaa: beta-testaajat käyttävät hyväkseen bugeja, jotta oma status nousee, ja unohtavat mainita nettikoodin lapsuksista vastaavalle… olen törmännyt ilmiöön beta- vastaavana.. tässä muuta.. ps: En ole ks. peliä pelannut, enkä missään tekemisissä muutenkaan.

Muropaketin uusimmat