”Ihmiset kuvittelevat tietävänsä jotain erikoisjoukkojen toiminnasta mutta se on roskaa”, luukuttaa Rainbow Six Siegen SAS-veteraani

18.11.2015 19:00 | Jukka O. Kauppinen

Ubisoftin Rainbow Six Siege –sotapelin juttusarjassa vuorossa tällä kertaa pelin sotilaallinen neuvonantaja, entinen erikoisjoukkojen iskijä ja palkkasoturi BIG Phil Campion:

Etulinjassa operoimisen jälkeen Campion siirtyi sotakirjeenvaihtajaksi ja kirjailijaksi, ja viimeisimpänä uutena keksintönä sotapelikonsultiksi.

”Minusta lehdistön ja erikoisjoukkojen työ ei ole kovinkaan erilaista: molemmat menevät paikkoihin ja raportoivat sieltä, tuovat tietoja. Sitä mekin teimme SAS:ssa”, Campion muistelee maailmanmatkojaan.

Viimeksi herra muuten oli Kurdistanissa raportoimassa ISIS-terroristeja vastaan käytävästä sodasta. Kovin, kovin ajankohtaista.

Sitten soi puhelin ja Ubisoft pyysi töihin.

”Olin innoissani! Siege on hyvä projekti ja jos joku tekee pelin siitä mitä minä tein töikseni, niin haluan että se tehdään hyvin. Kun annan peliin omaa kokemustani ja ammattitaitoani, niin pelaajatkin saavat paremman kokemuksen.”

Lue koko artikkeli: Rainbow Six Siege – erikoisoperaatioiden veteraani toi sotapeliin realistismia

 

Jos väsyttää etkä jaksa klikata niin haastatteluvideo on varuiksi tässäkin, mutta ilman oheistavia kuvauksia sun muuta:

 

Muropaketin uusimmat