Uusimmat

Ilmaisia pelejä – nappaa suomalainen laatu-RTS East India Company

17.09.2014 19:30 Jukka O. Kauppinen

Saksalainen Topware-julkaisija ja pelisaitti DLH.Net jakavat ilmaisia pelejä – ja positiivisesti seassa on myös yksi laadukas suomipeli. Nimittäin Nitro Gamesin vuonna 2009 tekemä seikkailu-RTS East India Company.

Lisäksi ilmaisjaossa on myös Knights and Merchants –strategiapelin uudistettu HD-versio sekä räiskintäpeli Enclave.

Pelit voi lunastaa rekisteröitymällä DLH:n sivustolle alta löytyvällä linkillä. Rekisteröitymisen jälkeen tarvitsee vain kirjautua sivustolle ja klikata linkkiä, jonka takaa löydät pelien Steam-avaimet.

Lisätietoja: http://www.dlh.net/de/register

Lisää aiheesta

East India Company (PC) 

East India Company on kaupankäyntiin keskittyvä strategiapeli, jonka myyntivalttina toimii vähemmän käsitellyn aihepiirin ohella realismia ja näyttävyyttä korostava reaaliaikainen laivastotaistelujärjestelmä. Selkeästi kahteen erilaiseen osaan jakautuva pelimekaniikka tuo mieleen Total War -sarjan, vaikka maataistelut puuttuvatkin suomalaisesta tuotteesta kokonaan.

East India Company: Privateer (PC) 

Privateer muuttaa asetelmaa mielenkiintoisella tavalla. Nyt johdettavana ei olekaan kotivaltionsa tukea nauttiva kauppakomppania, vaan yksityinen yrittäjä. Rahaa olisi kerättävä niin paljon kuin suinkin kerkiää, mutta samalla on syytä vaalia suhteita isoihin poikiin. Kauppakomppanioiden monopoliasema sattuu kipeästi huonosti korttinsa pelanneeseen pikkufirmaan.

Muropaketin uusimmat