UUSIMMAT

Indielegenda La-Mulanan uusintaversio kaatoi heti verkkokaupan

13.07.2012 14:00 | Miikka Lehtonen

Puhelimme saitilla jo viime viikolla La-Mulanasta, legendaarisesta PC:n indiehelmestä. Tuolloin pelin odotettu uusintaversio oli vielä tuloillaan, mutta nyt se on ilmestynyt. Ja osoittautui niin suosituksi, että se kaatoi ykkösellä verkkokauppansakin.

Playism on uusi verkkokauppa, joka keskittyy tarjoamaan pelaajille Japanista tänne tuotuja ja lokalisoituja indiehelmiä. Kaupan avajaiset keskittyivät legendaarisen La-Mulanan ympärille. Peli sai komeilla grafiikoilla ja kunnon käännöksellä maustetun uusintaversionsa, joka osoittautui heti niin suosituksi, että koko Playism kaatui ykkösellä julkaisuhetken lähestyessä ja lukemattomien pelaajien takoessa F5-nappejaan.

Nyt kauppa alkaa toimia jo vakaammin ja niinpä kiinnostuneet voivat ostaa 14,99 taalan hintaisen La-Mulanan sekä toki muitakin kaupan pelihelmiä. Rahalleen saa tässä tapauksessa ainakin vastinetta, sillä alkuperäistä PC-version fanikäännöstä on netissä hakattu vuosien ajan ja moni uskoo edelleen, että pelistä voi löytää vieläkin uusia ja kätkettyjä juttuja. Siitä siis jatkamaan, jos Spelunky on jo nähty!

Ja koska uusintaversio tuo mukanaan myös uusia faneja, pelin kehittänyt Nigoro julkaisu pelin kylkiäiseksi nyypille tarkoitetun opetusvideon. Siitä vain killittelemään.

 

Lisätietoja: Playism

Lisää aiheesta

Indielegenda La-Mulanan PC-uusintaversio ilmestyy kohta ja kuulostaa rahan arvoiselta

Lue myös

Steamin kesäale alkoi, tässä selviytymisopas

Spelunky aiheuttaa pakkopelireaktioita – lue arvostelu

Suomalaispeli muistuttaa Counter-Strikeä, melkein liikaakin

The Secret World: toinen viikko ja maailman huonoin tankki