Kamala peli haukuttiin kamalaksi – tekijät haukkuivat kriitikon idiootiksi

03.11.2014 21:00 | Jukka O. Kauppinen

Ai hyvä luoja sentään. Joskus pelin tunnistaa kaameaksi kakaksi jo kuvista. Ja The Slaughtering Grounds –räiskintä vaikuttaa juhlavalta kalkkunakaameudelta jo nimensäkin perusteella, saati kun siitä katselee videota, pelikuvia ja lukaisee vähän tuotekuvausta.

Homma kuitenkin keuli hetkessä huikeaksi, kun erittäin fiksu pelikriitikkosetä Jim Sterling julkaisu pelistä vähän negatiivisemman katsauksen. Slaughtering Groundsin tekijät kun eivät pitäneet siitä yhtään. Siis pätkääkään. Ja homma meni suoranaiseksi internet-komedian kullaksi.

Ja alleviivattakoon, että asialla ovat nimenomaan pelin tekijät. Tämä peeloilu kun löytyy ihan pelin viralliselta Steam-sivultakin, pelin omista uutisista:

En naurultani viitsi nyt sen enempää kommentoida, mutta se, että pelistudion tyypeillä riittää tekemistä, jos he aikovat tehdä uuden Review The Reviewer –vastausvideon jokaisesta heidän saamastaan negatiivisesta arvostelusta. Tyylikästä! Todella tyylikästä!

Pari kuvaa pelikehittäjien ”vastauksesta”. ImminentUprising-studion kaverit ovat aika vahva muistutus siitä, että ensinnäkin nettikritiikkiä ei kannata ottaa henkilökohtaisesti – ja usein on järkevämpää jättää julkinen kommentointi viestinnän/PR:n ammattilaisille, kuten se eräskin Valvelle tappouhkauksen lähettänyt entinen pelikehittäjä huomasi.

 

Parhauden video kokonaisuudessaan:

 

 

Ja Sterlingin alkuperäinen video:

 

 

Kaupan päälle tekijät ovat bannineet foorumilleen negatiivisia kommentteja laittaneita kävijöitä sen verran tiuhaan tahtiin, että nyt porukka oikein trollaa bannivasarasta saadakseen.

Kyllähän näinkin saa nettinäkyvyyttä, mutta ei niinkään arvostusta. Etenkään kun peli näyttää tältä:

Lisätietoja: The Slaughtering Grounds

Lisää aiheesta

Feikkiuutinen säväytti: pelihäirikölle 25 vuotta vankeutta 

Peelot taas vauhdissa: ”Respawn on varmasti maksanut Titanfallin kehujille!” 

Pelle hävisi Call of Duty –matsin – hälytti poliisit voittajan kimppuun 

Ääliöt vauhdissa: häiriköintiä ja tappouhkauksia jopa Oculus Riftin työntekijöiden perheille