UUSIMMAT

Left 4 Dead 2 oli saada The Cabin in the Woods -DLC:n

24.09.2012 09:30 | Juho Anttila

The Cabin in the Woods

Left 4 Dead 2 on mitä mainioin zombiräiskintä. The Cabin in the Woods puolestaan kauhuelokuva, joka on jotain aivan muuta kuin päällisin puolin voisi kuvitella. Näillä kahdella on muutakin yhteistä kuin pelkkä kauhu, sillä Left 4 Dead sai melkein The Cabin in the Woods -aiheista ladattavaa lisäsisältöä.

Kehitystyössä oltiin jo sangen pitkällä, kun The Cabin in the Woodsin julkaisijana toiminut MGM-studio ajautui taloudellisiin vaikeuksiin. Elokuva viivästyi niin paljon, että lisäsisältöpaketin otollinen julkaisuikkuna meni ohi ja suunnitelma haudattiin.

Lisäsisältöpaketin oli tarkoitus hyödyntää elokuvan asetelmaa, josta ei spoilereiden vuoksi tässä yhteydessä enempää, muutenkin kuin vain nimellisesti. Elokuvan ohjaaja Drew Goddard, joka tavallisesti inhoaa elokuviin perustuvia tietokonepelejä oli projektista hyvin innoissaan ja peruuntuminen olikin miehelle katkera pettymys.

Harmimpi juttu, sillä elokuvan nähneenä on todettava, että konseptissa olisi ollut ideaa. Jotain yhteistyöstä jäi silti elämään, sillä Valve antoi luvan käyttää Left 4 Dead -materiaalia elokuvan puolella.

Varoituksen sana alkuperäisestä lähdelinkistä: luvassa on kevyitä spoilereita, joten jos leffa on näkemättä, ei kannata välttämättä klikata.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Left 4 Dead 2 saa Steam Workshop -tuen helpompaa modausta varten

Left 4 Dead 2 sai megapaketin ilmaista DLC:tä ja juhlan kunniaksi roiman alen!

Paydayn ja Left 4 Deadin yhteys paljastui

Lue myös

FTL: Faster Than Light (Mac, PC)

DmC: Devil May Cry -ensikosketus – Dante limbon lumoissa

Uusi Sly Cooper Eurooppaan maaliskuussa

Kickstarter karsii höpöprojekteja tarkentamalla sääntöjään

Keskustelu

Tästähän olis voinu syntyä jopa hyvinkin mielenkiintoinen paketti. Harmi jos moinen idea ei tuu näkemään päivänvaloa :/

Muropaketin uusimmat