Luvassa Assassin’s Creed – ja Zelda -aiheista Monopolia

11.08.2014 15:30 | Juho Anttila

Monopoli

Monopoli on jännä tapaus. Lautapeli, joka kehitettiin aikoina, jolloin sellaisiin yksityiskohtiin kuin vaikkapa toimiviin pelimekaniikkoihin ja onnistuneeseen tasapainotukseen ei osattu juuri kiinnittää huomiota kiehtoo miljoonia ihmisiä vuodesta toiseen. Tämä siitäkin huolimatta, että parempia pelejä olisi maailma pullollaan.

Suuri suosio on luonut pohjan myös lukuisille erikoisversioille. Muun muassa videopeliaiheisia Monopoli-viritelmiä löytyy markkinoilta jo hirmuinen läjä, mutta lisää on tulossa. Uusimpana putkesta odotetaan Assassin’s Creed – ja Zelda -aiheisia Monopolipaketteja, eikä Pokémoniakaan olla unohdettu.

Tässä vaiheessa jo tutuksi tulleeseen tapaan erikoisversiot eivät sisällä varsinaisesti ainakaan merkittäviä sääntöuudistuksia. Sen sijaan pelin, pelinappuloiden ja pelirahan visuaalinen ulkoasu noudattelee valittua teemaa tavalla, jonka pitäisi kelvata ainakin valitun brändin faneille. Hinnaltaan erikoisversiot ovat myös tyypillisesti aika suolaisia.

Assassin’s Creed -, Zelda- ja Pokémon -aiheisia Monopoleja voi etsiä rakkaimmista verkkokaupoistanne myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

Oi mikä tyttöystävä – teki Fallout-monopolin synttärilahjaksi

Kolmiulotteista monopolia EA:lta

Joululahjavinkki elävien kuolleiden ystävälle: The Walking Dead -Monopoli