UUSIMMAT

Metro Redux –ensikuvat [galleria]

30.05.2014 20:30 | Jukka O. Kauppinen

Ukrainalaisen 4A Games –studion seuraava science fiction –ydintuhoräiskintä on, kuten aiemminkin kerrottu, nimeltään Metro Redux. Tai eihän se ole niinkään seuraava, vaan pikemminkin Metro 2033:n ja Metro Last Lightin remasteroiva uusintaversio ja kokoelma. Redux on kuitenkin paljon muutakin kuin vain graffapäivitys, sillä se tarjoaa entistä huimempien visuaalien lisäksi myös paljon viilattua pelattavuutta ja hurjasti paremman konsolitekniikan.

Tekijät lupaavat, että Reduxissa on muun muassa parempi tekoäly, dynaamisesti tuhoutuvat ympäristöt, kunnollinen stealth-mekaniikka ja paljon muuta. Siinä on myös kunnollinen selviytymiskauhupohjainen uusi pelitila, jossa resursseja on entistä vähemmän. Spartan-tila taas kääntää kokemuksen päinvastaiseen suuntaan, paljon fyysisemmäksi ja toimivammaksi. Mikä tärkeintä, molemmat pelit on päivitetty 4A:n uudelle pelimoottorille.

Metro 2033 Redux and Metro: Last Light Redux julkaistaan kesällä Metro Redux –nimisenä kokoelmana 39,99 euron sopuhintaan PC:lle, PS4:lle ja Xbox 360:lle. Molemmat Metrot voi ostaa latausversioina erikseenkin. Myöhemmin syksyllä on luvassa Linux- ja SteamOS-selviytymistä.

Lisätietoja: http://enterthemetro.com/

Lisää aiheesta

Metro 2033 (PC, Xbox 360) 

Metro 2033: kirja pelin takana 

Metro Last Light –haastattelu: pelin tarina kasvoi osaksi Metro 2035 -kirjaa 

Metro: Last Light (PC, PS3, Xbox 360) 

Mulkaisu: Metro: Last Light 

Muropaketin uusimmat