UUSIMMAT

Mighty No. 9 lykkääntyi taas hamaan tulevaisuuteen

25.01.2016 15:00 | Miikka Lehtonen

Nytpä tulee ikäviä uutisia niille teistä, jotka ovat odotelleet Keiji Inafunen Mighty No. 9 -peliä. Kickstarterissa rahansa kerännyttä Megamanin henkistä perillistä on lykätty jo pariinkin otteeseen ja nyt edessä on kolmas lykkäys.

Tällä kertaa syynä on pelin nettikoodi. Sen pohjalla on härpäke, jota ei Inafunen mukaan enää päivitetä valmistajan taholta, joten pelin kehitystiimi joutuu koodailemaan osia moottorista uusiksi. Kun tuettuja alustoja on useita, tässä riittää työtä. Ja niinpä Mighty No. 9 ei ilmestykään helmikuun 9. päivänä, kuten luvattu oli. Tällä kertaa ei annettu enää edes mitään ilmestymispäivää, mutta Inafune arvioi, että peli voidaan julkaista kevään 2016 aikana.

”Tälle kolmannelle lykkäykselle meillä ei ole mitään tekosyitä sille, että olemme aiheuttaneet taas kerran pettymyksen faneillemme ja tukijoillemme. Haluamme käyttää tilaisuuden hyväksemme ja esittää nöyrät anteeksipyyntömme kaikille, jotka ovat odottaneet pelin julkaisua”, Inafune totesi antamassaan lausunnossa. ”Peli on jo kuolleempi kuin Mega Man, eikä se ole vielä edes ilmestynyt. Tämän on pakko olla jonkin sortin ennätys”, irvaili eräs pelin Kickstarter-tukijoista.

Joten näin. Pelin alkuperäinen, Kickstarter-kampanjan yhteydessä luvattu julkaisupäivä oli huhtikuu 2015, joten hetken tässä ovat tukijat saaneet odotella.

Lähde: Kickstarter