Uusimmat

Näin Grand Theft Auto -julkaisija kehui uutta PS Plus -pelipalvelua, Xbox Game Pass sai risuja

15.06.2022 20:01 Muropaketin toimitus

Take-Two kertoi, että sen mielestä ei ole järkeä tuoda pelejä Xbox Game Pass -pelipalveluun niiden julkaisupäivänä. Sen sijaan yhtiö kokee uudistuneen PS Plus -palvelun olevan parempi vaihtoehto, koska sinne on taloudellisesti kannattavaa tuoda pelikatalogeja.

Peliyhtiö Take-Two sanoi olevansa mielissään, kuinka PlayStation Plus -pelipalvelua uudistettiin äskettäin, sillä yhtiö ei näe järkevänä tuoda pelejä heti julkaisupäivänä palveluihin. Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick viittasi Xbox Games Pass -palveluun, johon tulee säännöllisesti uusia pelejä julkaisupäivänä. Asiasta kertoo Push Square -sivusto.

“Meillä ei ole varaa kääntää liiketoimintaamme päälaelleen niin, että siitä ei ole meille hyötyä. Olemme aina olleet epäileväisiä sen suhteen, kannattaako ensiluokkaisia konsolipelejä tuoda julkaisupäivänä pelipalveluihin. Sony on kanssamme samaa mieltä”, Zelnick totesi.

Sen sijaan pelikatalogien julkaisu palveluissa on Zelnickin mielestä järkevää.

“Maksullinen palvelu voi olla taloudellisesti hyvä ratkaisu pelikatalogien suhteen, koska silloin vanhoista ja leikattuun hintaan myynnissä olevista peleistä on mahdollista saada tuottoa”, Zelnick kertoi.

Zelnick lisäsi, että Take-Two ei tee päätöksiä pelkästään hänen mielipiteiden pohjalta. Take-Two tukee maksullisia pelipalveluita, jos asiakkaat haluavat sitä.

LUE MYÖS: PlayStation Plussalla on kummallinen puute, johon ei ole tiedossa korjausta