UUSIMMAT

Need for Speed: The Run houkuttelee pelaajia bikinitytöillä

28.09.2011 11:00 Tero Lehtiniemi

Koska autot ovat perinteisesti melko tympeä ja epämiehinen harrastus, ovat esimerkiksi aihepiiriä käsitelleet onnistuneet pelit joutuneet yleensä houkuttelemaan pelaajia yliajettavien siviilien tapaisilla, autoilun kannalta varsin oleellisilla lisäelementeillä. Toinen hyvä tapa vältellä epäonnistumista on käyttää (naisen) tissejä, ja tähän vanhaan viisauteen luottaa myös pian julkaistava Need for Speed: The Run -peli.

EA:n marraskuussa julkaistava Need for Speed: The Run on nimittäin valjastanut käyttöönsä kaksi Sports Illustrated -lehden bikinimallia, Irina Shaykin ja Chrissy Teigenin. Pelin tuore traileri esittelee neitokaiset sekä oikeassa olomuodossaan, että peliin itsensä siirrettyinä. Nähtäväksi jää mikä tyttöjen rooli itse pelissä loppujen lopuksi tulee olemaan, jos tulee.

Vaikka bikinit ovatkin jo hieman passé, ja olisi ehkä suoraan kannattanut siirtyä tisseihin tai edes GT-lehden meininkiin. Todennäköisesti EA:lla ollaan kuitenkin oltu sen verran huolissaan pelin ikärajasta, että annettakoon armon tällä kertaa käydä oikeudessa. Pidemmittä puheitta, tässä ko. traileri.

Lue myös

Digital Combat Simulator: A-10C Warthog (PC)

Forza Motorsport 4 -ensikosketus osa 2: Top Gear -komiikkaa autopelissä

Islands of Wakfu (Xbox 360)

Might & Magic Heroes VI – tuottaja kuulustelussa