UUSIMMAT

Nelinpeli-podcast palasi kesälomilta uuden jakson voimin!

15.08.2012 15:45 | Tero Lehtiniemi

Domen toimituksen kanssa toisinaan yhteistyötä tekevän, mainion Nelinpeli-podcastin pojat ovat lyöneet jälleen kerran viisaat päänsä yhteen ja saaneet kesän jälkeen uuden jakson aikaiseksi. Samalla porukka on kasvanut nelihenkiseksi.

Alla herrojen itsensä kirjoittama puffi:

Lomat on lusittu ja Nelinpeli palaa vahvempana kuin koskaan, nimittäin nelikkona! Uudella vakituisäänellä vahvistuneessa podcastissa luotaillaan kesän ylä- ja alamäkiä niin pelaamisen kuin muidenkin touhujen saralla. It’s good to be back!

Aikansa valokeilassa saavat mm. Oddworld: Stranger’s Wrath, Crusader Kings 2, The Secret World, Amazing Alex, The Darkness 2 sekä kestosuosikit Kingdoms of Amalur ja Diablo III. Prometheusta spoilataan kevyesti vielä kerran, mutta tämän jälkeen lupaamme lopettaa leffasta puhumisen. Oikeasti.

Erikoisosiossa FrozenByten Mikael Haveri ja Henri Heikkinen kertovat Trine 2:n Director’s Cutista, maalailevat FrozenByten tulevaisuudenkuvia ja juttelevat vähän muustakin. Lisää FrozenByte-juttua on luvassa videomuodossa piakkoin!

Muista ottaa osaa kilpailuun! Keksi Wii U:lle parempi nimi ja lähetä ehdotuksesi osoitteeseen podcast(at)nelinpeli(piste)com. Voit voittaa huikean FrozenByte-herkkusäkin!

Nelinpeli 010 – Imperiumin vastaisku (14.8.2012)

00:00:00 Alkusutimiset

00:11:15 Kilpailu!

00:12:39 Kesä 2012 – mitä jäi käteen?

00:33:02 Mitä sä pelaat, mitä sä kelaat

01:59:23 Miehemme maailmalla: FrozenByte

02:09:55 Loppuliukastelut

Kuuntele podcast täältä: Nelinpeli

Lue myös

Decisive Campaigns: Case Blue (PC)

Illuusio: Peliteollisuus matkustaa itään

Säännöt, joita Spec-Ops: The Line rikkoi

Trials Evolutionin editorilla luonnistuvat myös Super Mario -kentät