UUSIMMAT

NHL 14 –lätkän voi tilata haluamansa SM-liigajoukkueen kannella

17.07.2013 18:00 | Jukka O. Kauppinen

EA SPORTS ja SM-liiga julkaisevat NHL 14 -pelistä 14 eri kannella varustetun SM-liigaversion. Omat persoonalliset kannet ovat saaneet niin Ässät, Tappara ja Jokerit kuin kaikki muutkin SM-liigan joukkueet. Lätkäfanit voivat ennakkotilata NHL 14 -pelin oman suosikkijoukkueensa kannella.

NHL 14 -pelin SM-liigaversioita valmistetaan rajoitettu erä ennakkotilaajille ja niitä voi tilata vain NetAnttilasta.

”Tulevan syksyn paras urheilupeli, NHL 14, saa arvoisensa erikoisversion nyt kun jokainen SM-liigajoukkue pääsee kansikuvapaikalle! Jääkiekon suurkuluttajana ja fanina tiedän millainen merkitys on saada käsiin oma suosikkipeli oman suosikkijoukkueen kansikuvalla ja logolla”, vankkumaton Jokerit-fani ja NetAnttilan peliosaston vastaava Ville Pyöttiälä kertoo.

”NHL 14 -pelin ennakkotestauksen perusteella voin myös vakuuttaa, että pidän todella paljon siitä miten EA on kehittänyt tulevaa peliä. Taklaukset ja maalivahtipelaaminen ovat aivan uudella tasolla – kikkailusta puhumattakaan.”

NHL 14 ennakkomyynnin lisäksi NetAnttilan sivuilta löytyy kilpailu, jossa fanit voivat äänestää omaa suosikkikanttaan. Pääpalkintona on kausikortti voittajan valitseman SM-liigajoukkueen matseihin.

EA ja SM-liiga aloittivat hankkeen valmistelut jo kevättalvella. Joukkueet valitsivat omat kansikuvapelaajansa – osa faniäänestyksellä ja osa joukkueen sisäisellä valinnalla.

”Olemme todella tyytyväisiä NHL 14 -yhteistyöhön. Joukkueiden kannet ovat keskenään hyvin erilaisia ja ne kuvastavat hyvin kunkin joukkueen sisintä”, SM-liigan Kaisa Hollo kertoo.

NHL 14 -julkaistaan Suomessa 12.9.2013 PS3- ja Xbox 360 -konsoleille.

Lisätietoja: NHL 14 SM-liiga Edition

Lisää aiheesta

NHL 14 – ensimmäinen traileri

Traileri nähtiin jo, nyt EA kertoo NHL 14:sta

Keskustelu

Noei kyl oo hienoja. Ois voitu sit vähän enemmän panostaa kun tälläinen piti tehdä. Jos pelin ostaisin niin ehdottomasti se missä Brodeur kannessa. Vaikka eihän tuolla kuvalla sinänsä mitään merkitystä.

Muropaketin uusimmat