Uusimmat

No Man’s Skyn kehittäjät rikkoivat hiljaisuuden: ”Palautteenne on kuultu”

26.11.2016 08:58 Tuukka Hämäläinen

nomansky_arv_gall1_001 (7)

Hello Games lupaa uuden päivityksen No Man’s Sky -peliin vielä tällä viikolla. Pelikehittäjä vakuuttaa myös, että tuohtuneiden pelaajien palaute ei ole mennyt kuuroille korville.

Kesällä ilmestynyt No Man’s Sky on ollut paljon esillä mediassa syksyn mittaan ja peli on herättänyt keskustelua muun muassa pelimarkkinoinnin harhaanjohtavuudesta. Pelistudio Hello Games on kuitenkin pitänyt pitkään hiljaiseloa.

Nyt Kotaku raportoi, että Hello Games on rikkonut hiljaisuuden lupauksella uudesta päivityksestä peliin. No Man’s Sky tulee studion julkaiseman viestin mukaan saamaan 1.09 -päivityksensä vielä tällä viikolla. Studio kutsuu uutta päivitystä Foundation-päivitykseksi, sillä se tulee heidän mukaansa sananmukaisesti lisäämään pelin perustan, jolle tulevia laajennuksia rakennetaan.

Hello Gamesin mukaan päivitys tulee myös sisältämään ”tukikohdan rakentamisen perustan”. Koska studio ei ole julkaissut tarkempia tietoja patchin sisällöstä, on vielä epäselvää, pääsevätkö pelaajat tuoreen päivityksen myötä todella rakentamaan tukikohtia vai onko se vasta tulevaisuudessa lisättävä ominaisuus.

Hello Games vakuuttaa päivityksessään myös, että pelaajien palaute on otettu vastaan:

– Julkaisua seurannut keskustelu No Man’s Skyn ympärillä on ollut intsensiivistä ja dramaattista. Olemme olleet hiljaa, mutta olemme kuunnelleet ja keskittyneet parantamaan peliä, johon tiimimme suhtautuu intohimoisesti ja rakkaudella.

– Olipa palautteenne positiivista tai negatiivista, teitä on kuultu, ja se todellakin auttaa meitä tekemään pelistä paremman kaikille.

No Mans Sky
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat