UUSIMMAT

Panssarivaunusodan MM–turnaus alkaa: katso WoTin Grand Finals -ottelut livenä

25.04.2015 13:23 | Jukka O. Kauppinen

Wargaming.Netin World of Tanks -turnaus on muuten alkanut tänään. 12 maailman parasta panssarivaunujoukkuetta on karsittu matsaamaan Puolaan, Varsovaan, yhteensä 300 000 dollarin palkintopotista. Edessä on kaksi päivää kovaa panssarisotaa ja eSports-parhautta.

Viime vuonna järjestetty ensimmäinen WoTin MM-turnaus ja sen The Grand Finals -finaali oli näin vähän ulkopuoliselle hupipelaajalle mielenkiintoinen elämys. Hyvien joukkueiden sota olikin erittäin kiinnostavaa ja värikästä. Jotkut pelasivat tylsemmin, mutta jotkut olivat oikeasti tosi ovelia ja kikkailevia. Parhaimmillaan yleisö huusi ja karjui joukkueiden aikaansaannoksille. Panssarivaunut olivatkin ihan kunnon yleisölaji! Enpä olisi uskonut.


Tänä vuonna luvassa on taas tiukkaa sodintaa, tällä kertaa Varsovan messukeskuksessa. Täällä ollaan pakkauduttu kuin sillit, hyvin tiiviisti, ja hiki varmasti virtaa päivänä mittaan. Tai virtaa jo nyt, vaikka tässä juuri tällä sekunnilla ollaan vasta aloittamassa ensimmäistä matsia.

Tarkoitus olisi seurata otteluita kahden päivän ajan ja katsoa millaisiin juttuihin ja analyyseihin meininki nyt mahtaakaan innoittaa. Yritän myös ottaa kuvia ja videoita.

Joten katsokaa matseja ja nauttikaa!

Suorat striimit:

http://www.twitch.tv/wgleu – Main stage (English)

http://www.twitch.tv/wglna – Backstage (English)

Lisätietoja: http://en.en.thegrandfinals.com/

Muropaketin uusimmat