Uusimmat

PlanetSide 2 -räiskettä betatestataan PlayStation 4:llä jo tänä vuonna

15.11.2014 18:00 Juho Anttila

Sonyn massiivista nettiräiskintää, PlanetSide 2:sta on päässyt tähän mennessä pelaamaan vain PC-laitteilla. Pelin PlayStation 4 -version piti alun perin ilmestyä samanaikaisesti konsolin julkaisun kanssa, mutta toisin kävi. Nyt PlanetSide 2:n PlayStation 4 -version ympäriltä on pitkästä aikaa tarjolla uutta kerrottavaa.

Pelin luovan ohjaajan, Matt Higbyn mukaan PlanetSide 2:n PlayStation 4 -versiosta on luvalla pelattava betaversio jo tämän vuoden puolella. Higbyn mukaan aikataulun viivästyminen yli vuodella johtuu siitä, että konsoliversion viilaaminen samalle tasolle PC-version kanssa on ollut hyvin työlästä. Kun PlayStation 4 -versio aikanaan julkistettiin, tiimi kehui sen olevan identtinen maksimiasetuksilla pyörivän PC-version kanssa.

Higbyn mukaan tiimin tavoitteena on ollut luoda PlanetSide 2 -kokemus, joka tuntuu aidolta PlayStation 4 -peliltä, ei vain PC-käännökseltä. Tästä syystä esimerkiksi kontrollien parissa on tehty paljon töitä, jotta kaikki saadaan toimimaan sulavasti. Samassa yhteydessä Higby toteaa, että vaikka tavoitteena onkin saavuttaa 1080p-resoluutio ja 60 fps:n ruudunpäivitysnopeus, tärkeämpää on silti tehdä pelistä mahdollisimman sulava. Tämä voi tarkoittaa myös ruudunpäivitysnopeuden tiputtamista 30 fps:ään turhan tökkimisen välttämiseksi.

Pelin betatestin alkamiselle ei ole vielä annettu tarkempaa ajankohtaa, mutta kun puhe on tämän vuoden puolella tapahtuvasta testistä, on uutisia syytä odottaa jo varsin pian. Aikaa kun ei enää ole kuin puolitoista kuukautta.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Miten pelien bugeja oikein liiskataan? Planetside-tiimi näyttää!

Sony-pomo: Verkkopelisotaa ei voi voittaa sisällön määrällä

Loistavaa asiakaspalvelua: ”Jos Eurooppa ei miellytä niin muuta Amerikkaan”