Uusimmat

PlayStation 4 -konsoleita hajoillut – Sony tutkii tapauksia

15.11.2013 12:00 Juho Anttila

PlayStation 4 -konsoli julkaistaan rapakon takana tänään, mutta esimerkiksi osa journalisteista on päässyt kokeilemaan konsoliaan jo aiemmin. Kaikilla kokeilu ei ole mennyt ihan putkeen, sillä joillakin pelaajilla on ollut yllättäviä ongelmia uutuuskonsolin kanssa.

Esimerkiksi oman PlayStation 4 -laitteensa Taco Bellin arvonnasta voittanut Reddit-käyttäjä ”aragon” kertoo saamansa laitteen kieltäytyvän käynnistymästä. Laite vilkuttaa sinistä valoa, mutta muita elonmerkkejä konsolista ei saa ulos. Asia ei ole selvinnyt, vaikka ratkaisua on haettu Sonyn teknisen tuen kanssa.

Aragon ei ole ainoa ongelmiin törmännyt käyttäjä. Jotkut spekuloivat pulmien johtuvan rikkinäisistä USB-porteista, mutta varmaa tietoa ei tässä vaiheessa ole saatavilla. Sony-pomo Shuhei Yoshida on jo ehtinyt ottamaan kantaa asiaan. Miehen mukaan Sony tutkii parhaillaan virheraportteja. Samalla Yoshida muistuttaa, että ongelmista kärsii vain pieni osa konsoleista.

Uutisankka, satunnaisia yksittäistapauksia vai laajempi ongelma, siihen saamme vastauksen lähitulevaisuudessa kun kuluttajamassat pääsevät PlayStation 4 -konsolien kimppuun. Toivottavasti kyse on yksittäistapauksista eikä uudesta RROD-farssista.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Uuden sukupolven konsoleilla ei katsella 3D-leffoja – ainakaan heti

Sony työstää PlayStation 4:lle MP3- ja CD-tukea

PS4:n äänikomennot ovat julkaisun aikaan rajoittuneita