Postal 3 on poistettu myynnistä – Pelisarjan kehittäjät riemuitsevat: ”Ainakaan tätä roskaa ei enää osteta!”

21.11.2022 16:20 Muropaketin toimitus

Postal-sarjan kehittäjät ilmoittivat iloisissa merkeissä, että toisen studion kehittämää Postal 3:a ei enää myydä Steamissa.

Postal elää kulttimaineessa, vaikka pelisarjan uudemmat osat eivät ole herättäneet positiivisia tunteita kovinkaan monessa pelaajassa. Nyt PC Gamer kertoo, että yksi sarjan parjatuimmista peleistä, eli Postal 3 on poistettu jakelusta.

Vuonna 2011 ilmestyneen Postal 3:n kehittivät Trashmasters ja Akella, joista jälkimmäinen meni konkurssiin pian pelin ilmestymisen jälkeen. Postal 3:n Steam-arvioista vain 38 prosenttia on positiivisia, ja Metacriticissä sen keskiarvo on musertavan huono 24, joten tuskin juuri kukaan jää ikävöimään kohupelin perään.

Muut Postal-pelit kehittänyt Running with Scissors -pelistudio kertoi poistosta riemukkaaseen sävyyn alla olevassa twiitissä. Kehittäjien mukaan Postal 3:n poistuminen johtuu ”DRM-ongelmista ja pelin yleisestä paskuudesta”. He myös julistivat, että ”ainakaan ihmiset eivät enää osta tätä roskaa”.

Eipä sillä, että Running with Scissorsilla olisi paljon syytä ylpeilyyn: aiemmin tänä vuonna ilmestynyt Postal 4: No Regerts on sekin yltänyt vain 30 pisteen keskiarvoon Metacriticissä, ja peli on tällä hetkellä selvällä johtoasemalla vuoden haukutuin peli Metacriticin listalla.