Uusimmat

PS Plussan klassikkopelit tulivat myös myyntiin – näin paljon vanhat peliklassikot maksavat

27.06.2022 19:04 Muropaketin toimitus

PlayStation Plus -palveluun saapui koko joukko aiempien sukupolvien peliklassikoita, mutta niitä voi ostaa myös yksittäin ja ilman tilausta.

Sonyn pelipalvelu PlayStation Plus uudistui viime viikolla, ja korkeimmalla Premium-tasolla se tarjoaa myös kokonaisen pelikirjaston aiempien pleikkareiden klassikkopelejä. Vähemmälle huomiolle on jäänyt se, että nämä pelit tulivat myyntiin PS4:lle ja PS5:lle myös erillisinä ostoksina, jotka eivät mitään tilausta edellytä.

Kuten PlayStation Storesta käy ilmi, ovat PS1-emulaattorin avulla toimivat klassikkopelit myynnissä vaihtelevin hinnoin. Esimerkiksi Ape Escape -pelit kustantavat 9,95 euroa, mutta kulttipeli Oddworld: Abe’s Oddysee kustantaa vain 4,95 euroa.

Hinnat tuntuvat jokseenkin mielivaltaisilta: esimerkiksi Worms Armageddon maksaa 9,95 euroa, mutta Worms World Party vain 4,95 euroa.

Ei ole myöskään aivan selvää, ovatko kaikki klassikkopelit myynnissä myös erikseen. Ainakaan PS Plussan sisältämiä PS3-pelejä ei tunnu pelikaupasta löytyvän, mikä varmaankin johtuu siitä, että ne ovat pelattavissa vain striimattuna.

LUE MYÖS: PS1- ja PS2-pelit saapuivat PS Plussaan – konsolien suosituimmista peleistä vain muutama löytyy palvelusta

Muropaketin uusimmat