Rauhanomaisen Ruotsin sotaisat panssarit – tankkipeli muuttuu sinikeltaiseksi

19.09.2016 10:00 | Jukka O. Kauppinen

Ruotsi ei ole ollut valtiona sodassa sitten 1800-luvun alun. Maa on saavuttanut rauhantilan sekä taitavalla politiikalla että tehokkaalla valmistautumisella sotaan. Kohta sen hedelmistä nautitaan World of Tanksissä.

Kyllä vain – WoT saa ihan oman vaunupuun, joka koostuu yksinomaan ruotsalaisista panssarivaunuista. Ja niitähän riittää yllättävän paljon. Ruotsilla kun oli kylmän sodan aikana sekä erittäin vahva että pitkälle kehittynyt sotateollisuus, sekä vahva armeija runsaalla panssarivarustuksella.

World of Tanks

Ruotsalainen invaasio tuo muassaan kaikkiaan 19 vaunua, jotka jakautuvat panssari- ja tankkipuihin. Tankkipuussa tierit etenevät ruotsalaisista kevyistä vaunuista kohti raskaita yhdellä premium-vaunulla höystettynä.Ruotsalaisvaunut ovat teknisesti hyvin vinkeä ja omintakeinen sekoitus,muutaman ihmevaunun noustessa oikein maailmanhistoriaankin erikoisten teknisten ratkaisujensa ansiosta.

”Luvassa on hyvin ominlaatuista pelattavaa”, Wargaming lupaa. Siistihomma!

Ruotsivehkeet ovat parhaillaan testauksessa ja niitä voinee odottaa jo lähiviikkojen tai –kuukausien aikana myös peliin.

Lisätietoja: http://worldoftanks.eu

World of Tanks
Kaikki jutut aiheesta