UUSIMMAT

Rayman Legends -kehittäjät lohduttavat pettyneitä Wii U -omistajia yksinoikeusdemolla

10.02.2013 16:00 | Juho Anttila

Oli syynä sitten Wii U -konsolin tähän mennessä heikoksi jääneet myynnit tai peliä muillekin konsoleille vaatineiden fanien jakama palaute, Ubisoftin toiminta Rayman Legends -pelin ympärillä on suututtanut monia. Firmahan muutti Wii U -yksinoikeuspelin monialustajulkaisuksi ja viivästytti samalla jo lähes valmiin pelin julkaisua useilla kuukausilla.

Keskustelu

PC pelaajana olen Ubisoftia boikotoinut jo vuosia niiden DRM-perseilyjen takia ja muutenkin ollut semmonen fiilis, että PC versioon ei panosteta pätkääkään vaan tehdään suora portti konsoleilta. Nyt kun ensimmäisen konsolini ostin (Wii U) niin olen varovasti alkanut harkita myös Ubisoftin pelejä, varsinkin kun ovat luopuneet tästä online-DRM:stään, mutta näittäisi että kusipäisyys siellä on pysyvä olotila.

Omistan X360 ja PS3 ja aikeissa hankkia Wii U lähitulevaisuudessa. Joten itseäni ei juuri haittaa, että pelistä tulee multiplattari. Siltikin sen verran m****u veto Ubisoftilta, että korkeintaan alelaarista tämän hankin jos hankin.

Ei riitä. Peruin ennakkotilaukseni jo ja tuskinpa tätä tulen ostamaan koska syksyllä on jo muitakin pelejä pelattavana. Kaipa tuota demoa silti voisi kokeilla.

”Kokonaisuudessaan tapahtumaketju vaikuttaa vahvasti niin sanotulta perseilyltä. Kehittäjien mukaan peli oli jo käytännössä valmis ja sen eteen oltiin paiskittu pitkiä ylityötunteja viimeisten kuukausien aikana.”

Saattaa tekijöillä on vähän mulkkua otsassa turhan crunch timen takia. (crunch time = hommia tehdään lähestulkoon kellon ympäri ja muutenkin intensiivisesti pelin kehittämisen loppupuolella.)

Muropaketin uusimmat