Resident Evil 6 ja Left 4 Dead 2 lyövät hynttyyt yhteen

18.03.2013 12:00 | Juho Anttila

Mielipiteitä jakavan Residen Evil 6 -zombiräiskinnän PC-versiota on saatu odottaa hetken jos toisenkin verran. Ensi perjantaina se ilmestyy lopultakin. Iloista tapahtumaa juhlistetaan myös yhteistyömielessä, Resident Evil 6 nimittäin lyö hynttyyt yhteen mainion Left 4 Dead 2 -pelin kanssa.

Resident Evil 6 -puolella yhteistyö näkyy huhtikuun 5. päivä julkaistavassa The Mercenaries: No Mercy -pelimuodossa. Mercenariesia pääsee nimittäin pelaamaan Left 4 Dead 2:sta tutulla hahmokaartilla. Jokainen sankari käyttää omaa yksilöllistä asevalikoimaansa. Lisäksi pelissä saattaa tavata myös tuttuja vihollisia, sillä Left 4 Dead 2:sta tutut Witch ja Mini Tank liittyvät The Mercenariesin vihollisjoukkoon.

Yhteistyötä tehdään myös Left 4 Dead 2:n puolella. Pelin PC-versioon lisätään Resident Evil 6:n hirviöryppäästä Lepotitsa, Napad ja Ogroman. Sekä Capcomilla että Valvella hehkutetaan luonnollisesti, kuinka mukavaa yhteistyö oli ja kuinka paljon firmojen edustajat fanittavatkaan toistensa pelejä. Mikäs siinä, ainahan tällaiset crossover-ideat tuovat peleihin mukaan oman lisävärinsä.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

PC:n Resident Evil 6 saa yksinoikeussisältöä

Resident Evil 6 saa uusia moninpelitiloja

Mulkaisu: Resident Evil 6

Muropaketin uusimmat