Uusimmat

S.T.A.L.K.E.R.ista erikoisversio

20.01.2007 17:36 Miikka Lehtonen

Ikuisuuden työn alla ollut post-apokalyptinen survival-räiskintäpeli S.T.A.L.K.E.R. alkaa hiljalleen saada lopullista muotoaan. Julkaisupäivä on ilmoitettu, peli alkaa olla valmis ja nyt ikuisuusprojektista on tiedossa vielä komea keräilyversiokin.

StalkerKuten jokin aika sitten uutisoimme, S.T.A.L.K.E.R. ilmestyy Euroopassa maaliskuun 23. päivänä. Pelin pääsuunnittelija oli asiasta niin varma, että hän lupasi lahjoittaa autonsa pelin faneille, mikäli peli ei ilmesty deadlineen mennessä. Nyt näyttää vahvasti siltä, että mies saa pitää Ladansa, sillä THQ:n Britannian haaratoimisto on vahvistanut päivän pitävän edelleen kutinsa.

Ydintuhon jälkeisen Venäjän maisemiin sijoittuva S.T.A.L.K.E.R. on pelintekijöiden hehkutuksen mukaan melko ainutlaatuinen tapaus, sillä peli yhdistelee räiskintään roolipelimäisiä elementtejä, selviytymistaistelua ja valtavan, avoimen pelimaailman tutkimista.

Pelin tekoälyä on väitetty vallankumouksellisesti ja mikäli hypeen on uskominen, alueen asukit elävät pelaajan toimista riippumatta omaa elämäänsä tehden näin jokaisesta pelikerrasta ainutlaatuisen. Todella suuria puheita, joita on kuultu ennenkin. Yleensä huonolla menestyksellä.

Pelin Collector’s Edition näyttää myös todella komealta. Upeaan metallilaatikkoon pakattu aarre sisältää pelialueen kartan, selviytymisoppaan, taidekirjan ja ainutlaatuista ladattavaa sisältöä. Boksia ei vielä ole lyöty lopullisesti lukkoon, joten lisää sisältöä voi vielä ilmestyä.

Se suurin toive ainakin eDomen väen keskuudessa on, että oheiskrääsän ohella paketista paljastuu myös kovat lupaukset ja odotukset täyttävä peli, eikä harmaammalla paletilla tehty Boiling Point.

STALKER 2

Lue lisää S.T.A.L.K.E.R.ista

STALKER nousee Tsernobylin varjosta…

STALKER-videot huokuvat hyytävää kauhua

STALKER-ennakko

STALKER-elokuva ilmestyy 22.9.

Vieläkö S.T.A.L.K.E.R. kiinnostaa?

Katso tilanne vastaamatta