UUSIMMAT

Sony julkisti viimeinkin tulevan PlayStation Plus -kirjaston pelejä – mukana todellisia klassikoita

16.05.2022 16:01 Muropaketin toimitus

Sony julkaissut mittavan listan peleistä, jotka sisältyvät PlayStation Plus -palvelun pelikirjastoon uudistuksen jälkeen.

PlayStation Plus -pelipalvelu uudistuu kesäkuussa, ja jatkossa hintavammat Extra- ja Deluxe-jäsenyydet tarjoavat kattavan kirjaston pelejä vapaasti pelattavaksi. Mukana on PS5- ja PS4-pelien kirjasto Extra-jäsenille, sekä vielä vanhempien pleikkaripelien klassikkokirjasto Deluxe-jäsenille.

Mittava lista julkistetuista peleistä löytyy PlayStation Blogista, ja alta voit katsoa lyhyen esittelyvideon. Nyt julkistetut pelit eivät kuitenkaan ole kaikki pelikirjastoihin tulevat nimikkeet, vaan tässä on vasta osa tarjolle tulevista peleistä.

PS4- ja PS5-kirjastoista löytyy muun muassa sellaisia hittipelejä kuin Ghost of Tsushima, Death Stranding ja Marvel’s Spider-Man -pelit, sekä esimerkiksi suomalaiset hittipelit Control ja Returnal. Tarjolle tulee siis niin Sonyn yksinoikeuspelejä kuin kolmannen osapuolen studioiden parhaita tuotoksia.

Klassikkopelien kirjastosta taas löytyy esimerkiksi sellaisia klassikoita kuin Tekken 2, Ape Escape ja Worms Armageddon ja Syphon Filter.