Steamin alennusmyynnit alkoivat taas, kukkarot julistivat surupäivän

24.11.2011 09:30 | Miikka Lehtonen

Ei olla vielä edes joulukuussa, mutta Steamin alennusmyynnit pyörivät jo täyttä häkää. Yhdysvalloissa kun juhlitaan tällä viikolla kiitospäivää ja myös Valve on verkkokauppansa myötä hengessä mukana. Ja tarjouksiahan riittää!

Perinteiden mukaisesti Yhdysvalloissa juhlitaan marraskuun viimeisenä torstaina kiitospäivää, eli käytännössä keräännytään koko perheen voimin syömään kalkkunaa ja katsomaan jenkkifutista. Ja sitä seuraavana päivänä onkin sitten Black Friday, eli päivä, jolloin joulumyynnit alkavat tosissaan ja kauppojen talouden sanotaan palautuvan mustan — eli plussan — puolelle hurjien alennusmyyntien myötä.

Ja tällä teemalla myös Steamissa pyörähti eilisiltana käyntiin huisi kiitospäivän alennusmyynti. Tarjolla on taas päivittäin vaihtuvia mega-alennuksia, tasaisempia pikkualennuksia ja osallistuvien julkaisijoiden katalogeja halpaan hintaan. Tämän päivän tarjoukset — jotka ovat voimassa vielä iltakahdeksaan asti — sisältävät jos jonkinlaista.

Tärppeinä voisi mainita vaikka erinomaisen Orcs Must Die fantasiaräimeen, joka irtoaa 3,49 eurolla. Tai miten olisi Portal 2 kympillä? Tai kaikki Oddworld-pelit 3,74 eurolla? Ei? No osta sitten Mass Effectit 75% alennusmyynnistä. Tai Duke Nukem Forever 6,79 eurolla… tai tarkemmin ajateltuna älä ostakaan sitä.

Joka tapauksessa huisia pelattavaa riittää taas koko rahan edestä, eikä siihen varsinaiseen joulualeenkaan ole enää monta yötä. Voi kukkaroni, miten taas saatkaan kärsiä!

Lue myös

Pariskunta nimesi lapsensa Elder Scrolls V: Skyrimin mukaan

Replay Expo oli täynnä historian havinaa

Third Strike Online Edition on pala kamppailupelien historiaa – lue arvostelu

Yo dawg! Nyt voit pelata tylsää bussimatkaa samalla kun istut tylsällä bussimatkalla!

Muropaketin uusimmat