Uusimmat

Suomalainen älypeli Reset sai demon ja tahtoo Steamiin

22.09.2015 18:00 Juho Anttila

Suomalaisen Theory Interactiven äärimmäisen kauniin ja lupaavan Reset-älypelin taival ei ole ollut ihan helppo. Kahden hengen tiimin yritys tehdä huikaisevan kaunis 3D-älypeli vaikutti alusta saakka hurjan kunnianhimoiselta, mutta niin se Reset vain on luovinut läpi vähän turhankin jännittäväksi käyneen joukkorahoitusvaiheen ja pitkäksi venyneen kehityskaaren kohti lopullista julkaisua.

Pelinhän oli määrä ilmestyä jo vuoden 2014 jouluksi, mutta tämä tavoite osoittautui liian hullunrohkeaksi. Kuten Illusion 2015 -pelitapahtuman jälkimainingeissa kerroimme, uusi julkaisuikkuna siirrettiin jonnekin vuoden 2016 kevään tienoille. Nyt näyttää siltä, että tämä tavoite saattaisi olla toteutumassa, sillä Theory Interactive on tuonut teostaan taas hivenen lähemmäs suuren yleisön valokeilaa.

Reset pyrkii nyt Steamiin Steam Greenlight -palvelun kautta. Samassa yhteydessä teoksesta on myös julkaistu ilmainen demo, jonka avulla itse kukin voi ottaa kosketusta siihen, miltä Reset näyttää arviolta puolta vuotta ennen julkaisuaan. Demo on sisällöltään sama, mikä julkaistiin joukkorahoituskampanjaan osallistuneiden pällisteltäväksi jo alkuvuodesta. Vähän rouheaan ensijulkaisuun nähden demoa on kuitenkin optimoitu ja päivitetty merkittävästi.

Lähde: Pelin Steam-sivu

Lisätietoja: Pelin kotisivu

Lisää aiheesta

Suomalainen älypeli Reset elää ja voi hyvin

Lupaavan Reset-älypelin rahoituskampanja oli epäonnistua huonon onnen vuoksi

Joulun ihme toteutui – suomalainen Reset sai rahoituksen viime hetkellä