Uusimmat

Suomipeli Outland julkaistaan PS3:lle lopultakin

06.06.2011 18:42 Jukka O. Kauppinen

Jokseenkin huikeaksi todettu suomalaisen Housemarque-studion viimeisin teos Outland julkaistiin Xbox 360:lle jo aikapäiviä sitten. PS3-versiota on sen sijaan jouduttu odottamaan tovi jos toinenkin. Mutta ei enää kauaa, sillä peli ilmestyy Sony-alustoille 14.6.

Sitä odotellessa pelien kulissientakaisesta maailmasta ja pelisuunnittelusta kiinnostuneet löytävät teoksen pääsuunnittelija Aki Raulan kertomuksen pelin vastakkaisuuksista, valon ja pimeyden toiminnasta ja Ikaruga-pelin vaikutteista.

Lue juttu: The Polarity of Outland – Experience it June 14th

Lisää aiheesta

Kotimainen Outland Live Marketplacen myydyin peli

Outland (PS3, Xbox 360)

Housemarquen edellinen, viime vuoden puolella julkaistu Dead Nation oli viihdyttävä, Alien Breed -henkinen zombieräiskintä. Toimivan kaksinpelin ja toisinaan lähes puzzlemaisten taisteluidensa ansiosta se oli ihan mainiota viihdettä, mutta kovin omaperäiseksi tai tajunnanräjäyttäväksi sitä ei kyllä voinut sanoa.

Outland on kuitenkin jotain muuta. Jos se pitäisi suoranaisesti niputtaa johonkin genreen, olisi se todennäköisesti tasoloikka. Tämä on kuitenkin vain pieni osa totuutta, mikä se sitten koskaan onkaan.

Lue myös

Domen arvosteluviikko 22/2011: arvostelussa peli joka viikonpäivälle

e3Dome: onko Nintendon uuden konsolin ohjain itsenäinen käsikonsolinsa?

Roccat Alumic – kovan luokan hiirimatto

Thor: God of Thunder (PS3, Xbox 360)