Suomipeli Rochard pian PC:lle

09.11.2011 10:21 Tero Lehtiniemi

Kotimaisen Recoil Gamesin puzzle-platformeri Rochard on kerännyt maailmalla mainetta ja kunniaa sekä ennen että jälkeen julkaisunsa. Hieman harmittavasti peli tosin julkaistiin aluksi ainoastaan PlayStation Networkissa, mutta muutosta asiaan on kaikeksi onneksi tulossa jo ensi viikolla.

Recoil Games on nimittäin varmistanut, että peli tullaan julkaisemaan Steamissa 15. päivä kuluvaa kuuta. ”Rochard on hauska, omaperäinen kokemus, jonka tarkoituksena on testata pelaajien hoksottimia ja koordinaatiokykyä. Olemme todella innoissamme siitä, että saamme tarjota tämän kokemuksen myös PC-pelaajille.”, kommentoi Recoil Gamesin perustaja Samuli Syvähuoko.

Rochardin PC-julkaisu antaa aihetta myös yhdelle uudelle kysymykselle: mites Xbox 360? Nyt kun jää on niin sanotusti murrettu PSN:n ulkopuolella, on hyvin todennäköistä että peli tullaan jossain vaiheessa näkemään myös Xbox 360:lla. Voisi kuvitella ettei Recoilillakkaan ole mitään ylimääräisiä myyntejä vastaan.

Steam-Rochardin hinta tulee olemaan 9.99 yhdysvaltain dollaria, ja tasapuolisen, reilun eurooppalaisen hinnoittelupolitiikan tuntien täällä huvista maksetaan sama summa euroja.

Lähde: Recoil Games

Lisää aiheesta

Recoilin Rochard julkaistiin

Lue myös

Domen arvosteluviikko 44/2011: testissä mm. Age of Empires Online, BF3, Skyrim, Renegade Ops…

Ensimmäinen kuva uudesta Alan Wakesta julki

Logitech G13 -pelinäppäimistö – onko mininäppiksestä hyötyä?

Skyrim pätsitään heti