Team 17 tarjoilee ensi vuonna matoja ja ydinsotaselviytyjiä

30.11.2015 22:45 | Jukka O. Kauppinen

Brittiläinen Team 17 -pelitalo on valottanut ensi vuoden pelisuunnitelmiaan – ja lupailee, että hyvä pelivuosi on tulossa! Firman julkaisulistalta löytyy muun muassa tällaista:

Yooka-Laylee on Banjo-Kazooie- ja Donkey Kong Country -klassikoiden luojien uusi tasoloikka, joka kuulostaa enemmän kuin vähän Banjo-henkiseltä lämmittelyltä. Fanit tykkäävät varmasti!

Worms W.M.D. uusii Worms-pelien visuaalista ilmettä, vaikka pitäytyykin yhä turvallisessa 2D:ssä. Nyt madot voivat pöristellä myös erilaisilla kulkuneuvoilla ja mönkiä talojen sisään.

worms_wmd_uut20151130_1

Strength of the SWORD: ULTIMATE vie mätkinnän ystävät vanhan koulukunnan turpiinvetelyn maailmaan. Jos päähenkilön nimi on War Golem, niin kyllä kuulostaa eeppiseltä.

Sheltered kuulostaa tarjonnan vaativimmalta ja kiinnostavimmalta. Se on näet ydinsodan jälkeinen selviytymissimulaatio, jossa pelaaja koettaa pitää väestönsuojaan piiloutunutta perhettään elossa. Peli kuulostaa hieman This War of Minen ja Fallout Shelterin sekoitukselta, mutta synkillä sävyillä maalattuna.

sheltered_team17_ydinsota_vaestonsuoja_uut20151130_1

Lisätietoja: http://www.team17.com/

Lisää aiheesta

Matosotapeli täytti 20 vuotta!

Kauhupeli Allison Road keskeytti Kickstarter-keräyksensä, sillä

The Walking Dead päätyy Team 17:sta putkaan

Peliveteraani: “indiepelit ovat puolentoista vuoden kuluttua ahtaalla”

Flockers (PC, PS4, Xbox One)

Worms Battlegrounds (PS4, Xbox One)

Worms 3 (iOS)