UUSIMMAT

Team Fortress 2 saa eeppisen päivityksen ja on viikon ajan ilmainen

21.06.2011 17:00 Miikka Lehtonen

La Cosa Nostra. Mafia. Vuosikymmenten ajan italialainen järjestäytynyt rikollisuus oli Amerikan vaiettu salaisuus. Nyt mafia on kaikkien silmillä ja viihdettä niin peleissä, elokuvissa kuin TV-sarjoissakin. Ja kohta myös Team Fortress 2:ssa, sillä peli saa eeppisen päivityksen, joka alkaa mafia-teemalla.

Team Fortress 2:n über update tulee olemaan pelin historian ”suurin, kaunein ja kunnianhimoisin” päivitys, ainakin jos Valven omaa hypetystä on uskominen. 23.6. julkaistava päivitys pyörähti jo käyntiin saitilla julkaistavien teaser-sivujen myötä, mutta ei viihde siihen lopu. Tähän saakka Medic ja Pyro ovat olleet ilman omaa ”Meet the…” -videotaan, mutta toinen ei ole kauaa, sillä puolet puutteesta korjataan. Valve ei vielä kerro tarkalleen, kumpi kahdesta classista saa oman videonsa, mitä nyt antoivat kaksi kryptistä vihjettä: ”Se ei ole Pyro” ja ”Se on Medic”. Ota tästä nyt selvää!

Itse über update tulee sisältämään tavaraa ainakin Heavylle ja Spylle, joiden mafia-aiheiset roippeet paljastettiin tämän päivän uutisissa. Heavy saa muun muassa Tomislav-minigunin, jonka spin up on 75% nopeampi kuin normaalisti, sekä vielä äänetön. Vastapainona vehje sitten ampuu 20% normaalia hitaammin. Etkö pelaa kummallakaan classilla? Ehkä sinua kiinnostaa sitten uusi kartta, joka sijoittuu ”maailman lato-pääkaupunkiin” ja sisältää paljon latoja. Perinteiseen tyyliin updaten sisältö ei ole tässä, vaan joka päivä tulee tarjoamaan uuden vilkaisun tulossa oleviin herkkuihin. Seuraa siis pelin saittia!

Valve ilmoitti myös, että juhlan kunniaksi Team Fortress 2 on viikon ajan ilmainen, joten jos maailman parhaisiin lukeutuva nettiräiskintä on vielä kokeilematta, hyppää toki linjoille! Sen verran hyvä peli, että se sai minutkin aikanaan katkaisemaan monen vuoden ”en pelaa verkossa” -putkeni!

Lähde: TeamFortress.com

Lisää aiheesta

Team Fortress 2 + My Little Pony = ?!?

Team Fortress 2 -komediavideossa rakastetaan paahtoleipää

Valve kertoo miten Team Fortress 2:n visuaalinen tyyli syntyi

Päivän komediavideossa Team Fortress 2 kohtaa Left 4 Deadin

Team Fortress 2 + Persona 4 = hillittömän riemukas video

Perjantaikevennys: Batman + Team Fortress 2 = ???